Probabil ca el nu vrea sa se casatoreasca cu tine chiar acum. El vrea sa isi mai traiasca viata dar nu sa fie casatarit, ca sa fie liber. Stai linistita ca intr-o buna zi o sa te ceara in casatorie dar totul la timpul lor. succes!
Buna Antonia.
Poi, se pare ca vrea sa mai astepte putin. Poate vrea sa mai megreti prin cluburi, sa va mia traiti viata putin, iar dupa aceea poate veni cea mai srioasa etapa: Casatoria.
Sper ca ti'am fost de folos.Cam asa gandesc baietii!
Pa, pa.
Cel mai bine este sa porti o discutie deschisa cu el pe aceasta tema. Timpul trece si nu poti sa-l dai inapoi.
Se va intampla ai rabdare.Este ok ca sa locuiti o vreme impreuna, s avedeti daca va potriviti, e o idee excelenta.
Buna.eu cred ca nu ar trebui sa mai stai impreuna, pentru ca deja a ajuns o obisnuinta, si se gandeste ca nu ar trebuie sa va mai casatoriti, si eu cu fostul eram la fel.si dupa trei ani ne=am despartit,, pentru ca mi-am dat seama ca nu vroia nimic serios decat sa stam asa...ar trebui sa ai o discuite cu el.sa ii ceri parerea si sa deschizi subiectul despre asta, macar sti ce are de zis.bafta.sa imi raspunzi daca ai vb. pop
Nu stiu dar cred ca e prea devreme. dar daca nu te iubeste cu adevarat te-ai gandit? poate se gandesteca vei refuza si ii vei frange inima si o fata ca tine nu va gasi... dar fa tot posibilul sa vrea sa se casatoreasca cu tine. fai mancare.calcai.pentru a vedea ca esti o fata de casa si daca se va casatori cu tine va avea mult sau foarte mult de tine.sau cred ca nu e pregetit.sunt multe solutii dar intreaba-l cat la suta te iubeste ...sau poate asteapta momentul acela potrivin si frumos de a te cere in casatorie. daca nu merge eu is georgiana29 si iti mai dau eu sfaturi. discuta despre tema asta fara ati fi rusine de el pentru ca el e persoana pe cate te iubeste.incearca.pup funda am nevoie te rog
Pana la 30 nu va avea in gand asta, daca nu a zis nimic pana acum. Apropo, el cati ani are?
Depinde ce fel de relatie aveti voi in momentul asta, depinde ce fel de anturaj are el, depinde cati ani are.
Sa-ti spun si de ce : Daca aveti aceiasi varsta, cred ca nu-i momentul potrivit, nu din cauza ca el mai trebuie sa copilareasca, doar nu vrea sa se simta insurat de la 25 ani.
Daca prietenii lui nu sunt insurati, probabil il influenteaza negativ si il fac sa vada casatoria ca o inchisoare.
Daca tu esti posesiva si geloasa, el cu siguranta se teme ca, odata insurat cu tine, o sa faci si mai rau.
Ca sa-ti dai seama de ce nu te-a cerut inca, trebuie sa iei in calcul mai multe lucruri.
Ca sa remediezi cat de cat lucrurile si sa aflii parerea lui. ( Asta ar fi trebuit sa faci prima data, inainte sa intrebi aici... Ar fii trebuit sa vb cu el si sa aflii parerea lui despre casatorie. Asta ma face sa cred ca nu comunicati atat de bine.), ar trebui sa vorbesti deschis cu el despre cum vezi tu o casatorie si faptul ca, o hartie nu va schimba relatia voastra si nu-i va pune bariere.
Fa-l sa inteleaga ca, o casatorie ti-ar mai mai multa siguranta in viitor, nu te-ar schimba ca si persoana si nu va schimba relatia voastra. Nu vei devenii o nevasta preocupata doar de cratita, mirosind a ceapa in fiecare zi, nu te vei face cat o scroafa, cu gandul ca de acum esti maritata poti sa arati oricum, nu veti sta in fiecare weekend inchisi in casa doar pentru ca sunteti casatoriti, nu-i vei interzice iesiri cu prietenii la bere doar pentru ca e insurat etc.
Afla in primul rand, cum vede el casatoria! Si apoi gandeste-te daca o vezi si tu la fel.
Probabil inca doreste sa copilareasca... nu e pregatit pentru un pas asa de important
1 la mana. nu il presa cu chestia asta s-ar putea sa faci numai mai mult rau. 2 probabil nu e pregatit pentru asta inca, pentru ca, trebuie sa recunoaste, casatoria este o responsabilitate uriasa. 3 tu de ce vrei asa de tare? care e rostul acesteia din perspectiva ta?