| ArianaNistor a întrebat:

Buna happy Ma numesc Ariana si am 17 ani happy Ma masturbez de aproape 1 an stimulandu-mi clitorisulwinking Am iubit...dar nu ma simt inca pregatita sa fac dragoste cu el...iar acesta ma intelege! happy
Daca ma masturbez in continuare [doar stimulandu-mi clitorisul!] se poate intampla ceva rau? Vreo neplacere? Va rog sa imi spuneti si sa nu ma luati la misto!

Cel mai bun raspuns primeste fundita happy

14 răspunsuri:
| ReiVaN a răspuns:

Ce aveti voi cu fata ca ii place sa se auto-satisfaca?
In primul rand e foarte curajoasa ca a impartasit asta cu noi ..si voi va bateti joc de ea.
E ok, nu o sa patesti nimic, o sa faci pasul acela cand te vei simtii pregatita happy

Răspuns utilizator avertizat
| hotdesire a răspuns:

Nu se intampla nimic iubita.
Dar daca te masturbezi asa intens inseamna ca simti nevoia sa faci sex.
Prietenul tau stie ca te masturbezi?
Consider ca e normal sa-i spui si sa il lasi si pe el sa te ajute cand te masturbezi.

| ooolifeoolol a răspuns:

E ok, da nu face excese ca te poti alege cu probleme emotionale pe cand incepi sa faci sex.Nu e niciun pacat, asta-i o prostie.Este ceva pur fiziologic, organismul tau cere a fi eliberat, similar cum se intampla si la baieti.

| val18 a răspuns:

Pai daca te masturbezi inseamna ca simti nevoia sa iti incepi viata sexuala tongue
si nu nu se intampla nimic rau

| emil11 a răspuns:

Trage-i o pedala.

| Nim3niAltul a răspuns:

Nu ti se va intampla nimic scumpete, dar crezi ca daca faci asta te face sa te simti mai bine sau? e o placete dar doar atat...si e tracatoare

| MiruuuDeea a răspuns:

Buna! Eu zic sa te lasi. Mai bine faci asta cu prietenul tau decat singura straight face

| zgary4all a răspuns:

Nu e nici un fel de problema ca faci lucrul acesta, ba mai mult te ajuta in pregatirea ta pentru pasul urmator si anume pentru momentul in care o sa te daruiesti lui. Multa bafta!

| ZeUs27 a răspuns:

Nici-o neplacere, doar placere!

| alexrocko a răspuns:

Continua ca nu patesti nimic. Nu ii spune prietenului pentru ca oricat de intelegator ar fi o sa inceapa sa te streseze sa o faci si cu el si ori o sa cedezi ori o sa va certati

| dokrin a răspuns:

Nu ti se poate intampla nici o neplacere...sau ceva rau... daca tie iti place sa iti stimulezi clitorisu fa-o in continuare ca sa te simti tu binewinking

| Alexandra097 a răspuns:

Masturbarea e un pacat..In fine, sa nu faci sex cu acel tip pentru ca e un mare pacat. Un pacat foarte greu de iertat happy

| thefighter1 a răspuns (pentru Alexandra097):

Daaa, eu zic sa o asculti pe alexandra si sa stai virgina pana mori, ca altfel ajungi in iad