| ReneePheonix a întrebat:

Buna!

Ma numesc Bianca si am 14 ani.
O sa fiu sincera si directa.
Sunt cu un baiat de app 2 luni si eu fiind indragostita de el din cls a 4-a asta e partea a doua. Ma rog el are 18 ani si sincer nu stu ce sa fac. Ma rog totul a fost putin cam tras de par la inceput deoarece prieteni mei m`au incurajat sa-l intre daca vre sa stra cu mine. Eu de voie de nevoie l`am intrebat deoarece chiar eram * inca mai sunt* indragostita de el. In fine, totul frumos da... alea alea pana am aflat ca si celei mai bune prietene ii place de el. In fine am trecut cu vederea dar. curand am aflat ceva care... ma rog m`a facut sa plang cam 3 -4 ore incontinuu si nu mai aveam mult pana ajungeam la spital.
In fine. am aflat ca el pleaca in Aglia si se intoarce tocmai la vara. Eu, fiinde fata mi-a dat mie " sarcina " de ai raspunde la intrebarea daca mai continuam relatia. Eu, am zis da. pentru ca mai e ceva panal pleaca si am vrut sa mai profit de ocazie.
In fine nu asta e problema. Faza e ca e de fiecare data imi spune ca pot sa gasesc alt si ca ma ajuta el. Eu nu vreau asta si ma simt prost adica e ceva de genu " ti dau nr lui ca sa scap mai repede" si ma deranjeaza. Ah da! s faptul ca incepe cateodata sa ma compare cu fosta lui care nu o sun eu o spun ceilalti e o panarama ca sa zic asa si culmea e mai mica decat mine.
In fine... intrebarea mea este: ar trebui sa mai continui adica pana la vara mai e mult. si cine stie poate va intalni acoo pe cineva si daca ar veni in tara o sa ne ranim reciproc.
Ma rog, asa gandesc eu
Sincer nu prea mai stiu ce sa fac. Ma simt obosita sa ma implic numai eu. si sa vad atata neglijenta din partea lui.
Ok recunosc ca poate sunt prea mica, dar eu zic ca nu cer prea mult putina atentie.
Astept pareriile voastre!:*
Dau funditZzalove struck

3 răspunsuri:
| AndradaE a răspuns:

Cred ca diferenta de ani este prea mare, dar vad ca il descrii atent deci nu cred ca e o problema. Relatiile la distanta nu prea tin in general, dar tu ar trebui sa astepti sa vezi poate nu are nici o intentie cu altcineva. Din cate am inteles din intrebare se intoarce si poate va reluati ca la inceput relatia. Cat despre acele comparatii...nimeni nu este perfect si poate uneori nu se gandeste cand vorbeste. Nu cred ca trebuie sa il acuzi pentru asta. Vezi cum decurg lucrurile. happy

| UnOmGanditor a răspuns:

Iti zic doua lucruri desi nu va cunosc pe niciunul.

1) Relatiile la distanta nu tin.

2) Fai cum zice el, iubitiva in continuare dar luati-o pe drumuri diverse. Poate cand se intoarce se va aprinde o pasiune mai mare sau poate te vei indragosti de altul. La varsta ta nu e sfarsitul lumii daca te desparti de cineva.
Eu ca baiat iti zic ca odata ce ai plecat in alta parte o sa cauti o fata si acolo..ca ai nevoi. Nu prea poti sa zici da iubi te iubesc, o sa ma masturbez 9 luni din an ca sa-ti raman fedel si poate apoi voi descoperi ca tu stateai cu altu in timp ce eu ma masturbam.

Treaba ta :=)

| ReneePheonix explică (pentru UnOmGanditor):

Buna. am bucur sa am si parerea unui baiat dar. pot spune ca ai oarecum dreptate. Cu toate ca nu`s genu de pers care umbla din floare in floare. este ceva timp cum am spus si inainte, dar... nu cred ca va rezista. asta e clar si eu tin prea mult la el sa pot macar sa-l ranesc ..chiar si putin acolo...