Cred ca diferenta de ani este prea mare, dar vad ca il descrii atent deci nu cred ca e o problema. Relatiile la distanta nu prea tin in general, dar tu ar trebui sa astepti sa vezi poate nu are nici o intentie cu altcineva. Din cate am inteles din intrebare se intoarce si poate va reluati ca la inceput relatia. Cat despre acele comparatii...nimeni nu este perfect si poate uneori nu se gandeste cand vorbeste. Nu cred ca trebuie sa il acuzi pentru asta. Vezi cum decurg lucrurile.
Iti zic doua lucruri desi nu va cunosc pe niciunul.
1) Relatiile la distanta nu tin.
2) Fai cum zice el, iubitiva in continuare dar luati-o pe drumuri diverse. Poate cand se intoarce se va aprinde o pasiune mai mare sau poate te vei indragosti de altul. La varsta ta nu e sfarsitul lumii daca te desparti de cineva.
Eu ca baiat iti zic ca odata ce ai plecat in alta parte o sa cauti o fata si acolo..ca ai nevoi. Nu prea poti sa zici da iubi te iubesc, o sa ma masturbez 9 luni din an ca sa-ti raman fedel si poate apoi voi descoperi ca tu stateai cu altu in timp ce eu ma masturbam.
Treaba ta :=)
Buna. am bucur sa am si parerea unui baiat dar. pot spune ca ai oarecum dreptate. Cu toate ca nu`s genu de pers care umbla din floare in floare. este ceva timp cum am spus si inainte, dar... nu cred ca va rezista. asta e clar si eu tin prea mult la el sa pot macar sa-l ranesc ..chiar si putin acolo...