Cred ca cel mai bine ar fi sa-i ceri scuze pentru ca i-ai vorbit urat ...dealtfel si el ar tebui sa face acelasi lucru.
Daca crezi ca el te place (desi eu nu cred ) ar trebui sa vorbiti
Ce au ajuns sa faca copiii din zilele de azi la scoala.
Asa acum sa trecem la problema ta. Dupa parerea ta asa, daca te-a si injurat, crezi ca te mai place? Ei bine nu. Probabil il atrage fizicul tau si nimic mai mult. Daca te-ar fi placut cu adevarat atunci nu v-ati fi certat s. a. m. d. Eu spun totusi sa iti ceri scuze ca te-ai purtat asa si sa va impacati.Nu e bine sa stai certat cu o persoana ca apoi dai in altele si de ce sa nu fie totul frumos, nu-i asa? Vorbeste cu el despre asta si spune-i ca erai nervoasa si ca nu stiai ce spui, pentru ca te asigur ca asa a fost.
Da, te place.Doar ca statea de vorba cu ala fata asta nu inseamna ca ii place de ea.Eu zic sa te duci la el si sa ii ceri iertare in cel mai frumos mod si sa uitati certurile intre voi
In primul rand.Cati ani ai tu? lol nu de alta dar ar trebui sa iti dai seama singura daca te place sau nu dupa cum tia vorbit. In locul tau, m-as duce la el, mi-as cere scuze pentru ca i-amvorbit urat si l-as intreba daca ma place sau nu. scurt si la subiect. Tu alegi acum ce vrei sa faci. Good luck!
SongKangfan1 întreabă: