| carinapop84 a întrebat:

Bună, mă numesc Carina, și as vrea sa va povestesc o întâmplare de-a mea și va rog frumos sa mă ajutați cu un răspuns. De revelion am întâlnit un baiat care era foarte timid cu mine, tot timpul se uita după mine dacă ieșeam din local, eu cu o colega am mers la baie (revelionul l-am petrecut la o colega acasă), ea având doar o baie, am vrut sa intram dar în baie era băiatul respectiv și cu amicul lui, din greșeală a strigat la noi ca e ocupat, deși doar se spală pe maini, eu cu colega mea am ieșit și ne-am așezat pe scaun așteptând sa iasă, sa putem merge și noi, el era în baie cu amicul lui, după 2 minute au ieșit și ei iar amicul lui sa pus lângă mine pe scaun fără sa zică ceva nici bine nu s-a pus ca a venit și băiatul respectiv la el, el tot i-a făcut semne sa îmi atragă atenția ca sa mă uit la ei, eu m-am uitat și mi-a zis sa-I dau o palmă, eu nu știam ce sa fac și i-am dat una încet, dar a zis sa îi mai dau una și nu am vrut. Voi ce credeți? Oare are ceva cu mine?

7 răspunsuri:
| raluk27 a răspuns:

Este un masochist care se închide-n baie cu amicii.

| RAY a răspuns:

N-am cuvinte ce sa spun

| Ceva123 a răspuns:

A fost gluma, o mistocareala indirecta, nu mai lua toate glumele ca pe un simbol, gen hiii am descoperit un os de dinozaur.

| Otto2014 a răspuns:

E psihopat, la fel ca mine, ai grija, vrea sa ti-o traga! Fugi cat te tin picioarele!
A glumit cu tine.

| Lawliet14 a răspuns:

Era Otto.

| NameHarris a răspuns:

Eu zic ca te placewinking La fel cum tu nu ai avut ce sa ii spui si la-i lovit asa a fos si el nu a avut ce zice decat sa-i mai dai unawinking asta i s-a intamplat din cauza emotilor s-a blocatwinking

| carinapop84 explică:

Mulțumesc mult pentru răspunsuri!