| Claudia6666666 a întrebat:

Ma numesc Claudia,ieri eu si cu prietenul meu 'ne jucam' ca sa zic asa,nu o mai dau in altele si trec direct la subiect,eram pe stop dar el a bagat foarte foarte putin penisul, nu, nu a ejaculat absolut nimic, totusi e posibil sa raman insarcinata? Va trebui sa iau niste pastile? Din pacate trebuie sa pun intrebarea aici caci mama s-a dus demult ca sa o intreb.

10 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

Daca nu a ejaculat nu!

| Amelya02 a răspuns:

Ce aţi făcut este ceva scârbos, care poate avea consecinţe.
După aia poate te plângi că ai luat nu ştiu ce boala. Vă meritaţi soarta happy

| Brâncuşi a răspuns:

Andreea ai 14 ani si stii mai multe decat claudia...pe ce centura lucreziiwhistling

| 1234abcd a răspuns:

Sanse nu prea exista oricum sa ai mai multa grija de acum

| PsiholoagaTa a răspuns:

Nu exista sanse. cand esti pe stop, elimini ovulul rezulta ca si daca ajunge sperma, spermatozoidul nu are ce sa fecundeze..stai linistita, dar fi mai atenta. si nu mai incerca actiuni de acest fel. cand esti pe stop microbii din organism ies prin sange si iubitul tau ii poate lua usor. folositi mijloace contraceptive. Sa va iubiti mult:*! succes in continuare

| UrsuPolar a răspuns:

Unde s-a dus mama? Asteapt-o. Daca e plecata demult, sunt sanse sa revina din minut in minut.

| adriang95 a răspuns (pentru UrsuPolar):

Tinand cont ca exprimarea fetei a fost ambigua (si ar putea insemna si altceva), iti urez sa dispari, sa mori in chinuri, sa ajungi in iad pentru cuvintele spuse...

| PanteraRoz1997 a răspuns:

0 sansa stai fara griji

| Sonjaaa a răspuns:

Nu exista sanse. cel putin asa cred eu. mai erai si pe stop deci prin absurd daca a intrat ceva(lichid preejaculator), ciclul il scoate. oricum sanse sa ramai incarcinata consider ca nu exista. nu-ti face griji.

| Claudia6666666 explică:

Va multumesc mult, a-ti reusit sa ma mai linistiti happy