) Stai linistita nu ai cum sa ramai insarcinata fara contact sexual (aici ma refer la penetrare - ejaculare )
Nu cred ca poti fi insarcinata dar cel mai bine ar fi sa iti face un test.as vrea sa specific ca daca ejaculat in tine poti ramine insarcinata doar daca ati intretinut realtii sexuale
Nu,sigur nu esti gravida. Sperma nu avea unde sa se duca, pentru ca tu esti "sigilata". Ciclul va veni.
Daca ar fi trebuit sa-ti vina pana acum,da,e posibil sa fi ramas insarcinata.Fa un test de sarcina cat mai curand.
Poate mai ai himenul intact,dar virgina nu mai esti, intrucat intretii relatii intime, iar existenta himenului in niciun caz nu-ti ofera protectie impotriva unei sarcini.
Daca este "pe" si nu "in" nu ai de ce sa iti faci griji fato
Si spune-i iubitului tau sa isi trateze ejacularea precoce
Esti virgina,desi te-ai jucat cu " pasaroiul".Dar,sa stii,ca spermatozoizii rezista foarte multe ore,mai ales la temperaturi scazute si au o viteza foare mare. Daca nu te-ai spalat,sunt sanse.Dar in general, nu se ramane asa usor gravida, dar am auzit de asemenea cazuri. S-ar putea ca stresul sa contribuie la intarzierea ciclului. E mai bine sa renunti la aceasta joaca. neinocenta.
Riscul de sarcină este minim... neglijabil chiar. Nu poți rămâne însărcinată atâta timp cât din punct de vedere fizic ești virgină.
Poate fi o dereglare hormonală. Nu e cazul să faci un test de sarcină. Totuși pe viitor, pentru jocurile astea folosiți un prezervativ. It's more safe like that.
Ai acolo in pasarica un himen care are el grija sa nu intre orice si orice in tine. Stai calma, nu te stresa si vine si ciclul.
Himenul nu e un baraj sigilat cum scriu cei mai de sus. Daca era asa, pe unde mai ieseau secretiile si sangele menstrual?
Riscul de sarcina e foarte mic, dar nu inexistent.
Faptul ca menstra ti-a intarziat e un semn de intrebare si iti recomand un test de sarcina dupa 7 zile de la data cand trebuia sa iti vina.
Am vazut o fata care a ramas gravida exact in circumstantele spuse de tine. Avea himenul intact, nu avusese loc penetrare, dar i se ejaculase pe vulva. Evident, ea isi masturbase partenerul si nu mai era virgina (masturbarea reciproca este contact sexual). La 7 zile de intarziere a menstrei poti face un test de sarcina din prima urina de dimineata.