anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma numesc Claudiu am 13 ani si incerc sa ma apropii de o fata pe nume Denisa, are 12 ani.Imi place de ea si ei ii place de mine dar problema e ca amandoi suntem mai timizi, am id-ul si numarul ei de telefon.Am fost odata cu ea la fastfood sa vorbim, sa ne cunoastem mai bine iar cand am inceput sa ii povestesc ceva ma uitam la felul in care se uita ea la mine si uitam ce voiam sa-i spun.As invita-o la strandul Baile Lipova dar mi-e rusine.As avea nevoie de putin ajutor, sa imi spuneti cum ar trebui sa ma arpopii de ea, sa am curaj sa o invit undeva. spuneti-mi ce si cum trebuie sa fac daca puteti! Multumesc!

5 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

Pai daca ti-e rusine sa ii spui ce ai de zis fata in fata. Incearca o metoda mai pe ocolite. mess, sau SMS (mesaj de pe telefon). Si spune-i de exemplu pe mess Eu te plac foarte mult. ceva de genul vorbeste-i acolo happy.Pe mess sper ca nu iti mai ascunzi timiditatea deoarece nu te poti uita la ea si sa iti pierzi vorbelehappy Bafta! PS: Daca fata asteapta prea mult, poate ajunge sa creada ca vrei sa-ti fie doar o amica. Nu cred ca nimic de pierdut, spune-i cat de repede potitongue

| TheSupreme a răspuns:

De fapt, sunt curios cum ai convins-o sa mergeti prima data la fast-food. Timidiatea poate fi accentuata de faptul ca sunteti incojurati de lume, asa ca ai putea sa te duci intr-un loc retras sa vorbesti cu ea, acolo va puteti spune orice si de aici merge de la sine. E bine sa va vedeti cat mai des si intr-o zi va veti apropia destul sper. Noroc!

| D0zzz a răspuns:

De obicei baietii sunt mai indrazneti. Dar vad ca in cazul tau e invers.I-ati inima in dinti si invit-o, ca nu se intampla nimic rau. Incercarea moarte n-are. Fii sincer, spune-i ce simti si nu te mai intimida in fata ei. Cu rusinea nu rezolvi nimic. Este sansa ta sa fi cu ea, daca zici ca si tu si ea sunteti timizi, in felul asta nu o sa fiti niciodata impreuna daca niciunul din voi nu face primul pas. Asa ca fii barbat! Fii curajos, ca sunt sigura ca e de treaba si ai sa vezi ca o sa te intelegi bine cu ea. Multa bafta! Funda?

| Micuţa a răspuns:

Buna Caspyk! In primul rand trebuie sa prinzi tupeu daca nu vrei sa o pierzi! :-) Pentru ca poate veni un baiat mai "tupeist" care o invita la strand si in alte locuri iar aceea fata se indragosteste de el ( normal asta in cel mai rau caz ). Trebuie sa te apropii de ea ca sa o cunosti mai bine. Lasa acum timiditatea, emotiile! Invit-o la strand! kiss

| BaiatBun_7618 a răspuns:

Eu spun sa ii spui pe messenger daca nu ai curaj in fata si nici la telefon.
Ca sa te apropii de o fata trebuie sa ii fii alaturi in toate momentele importante, dar nu exagera fiindca s-ar putea sa te evite si te-ai simti jignit.(Vorbeste cu ea pe telefon, cand poti, dar nu stresa. Funda?