| Cosmin1997 a întrebat:

Ma numesc Cosmin am 14 ani si imi place de o fata care are 12 ani. Stiu ca pare ciudat dar... Ei ii place de un prieten bun de-al meu si nu stiu cum sa o fac sa ma placa. De fapt eu i-am spus ca o plac si mi-a zis ca si ea ma place, dar decat 15 %. Cum fac sa ma placa mai mult? Toti prietenii mi-au spus sa renunt la ea dar eu sunt optimist in aceasta privinta. HELP!

Răspuns Câştigător
| NoNameMe13 a răspuns:

Fii alaturi de ea. Vorbeste cu ea si asteapta sa se desparta de prietenul ei. Apoi poti incepe sa te dai la ea. Fa multe glume bune in preajma ei, uita-te la ea de fiecare data cand zici ceva, fa-i din cand in cand cu ochiul smug. O sa ai ceva de asteptat pana se va desparti de prietenul ei, dar merita! Multa bafta! kiss

5 răspunsuri:
| Sfatuitorul_6560 a răspuns:

E cam greu man...in primul rand...trebuie sa petreci ceva timp cu ea, sa-i arati partile tale pozitive si sa o faci sa se simta bine cu tine, pana acum 15% e putin insemnand deloc happy daca incerci cum ti-am zis s-ar putea sa fie ceva, dar daca nu. lasa-te si cauta alta care te place mai mult si o placi fara sa faca figuri ca nu te placa decat 15 %, caut-o ca o gasesti, sau sper sa reusesti cu ce vrei tu! happy spor si bft

| Pandicorn123 a răspuns:

Daca ea nu te place nu o forta nu e bine. las-o in legea ei. daca ai vrea sa fi cat mai apropriat de ea da-i un buchet de flori si niste bomboane. deveniti cei mai buni prieteni asa esti aproape de ea. intreab-o dac simte ceva pentru tie dar frumos. poate cu timpul va veti schimba amandoi si o sa fiti impreuna cine stie destinul e destin bafta si succes. Funda?

| illegal89 a răspuns:

Scoate-o in oras si mergeti la un suc ca altceva nu prea ai ce face, nu poti obliga fata sa te placa big grin

| mihaamihaa98 a răspuns:

Poi daca chiar vrei sa te placa.ia-o in brate incearca sa o atingi pe fata ca si cum ai lovio si spune-i dupa aia cati pare rau si dai o pupa pe obraz.bine daca fata nu te place nu o obliga.laso in pace pentru ca nici tie nu tiar placea.ai incredere...si da ai dreptate trebuie sa fii optimist. spune-i ca daca cineva se leaga de ea sa vina la tine ca ai grija tu de el /ea.ai incredere pentru ca ea singura va veni la tine. poate ea ti-a zis cai place 15 % pentru ca crede cati bati joc de ea ca aproape toti copii de 14 isi bat joc de fetele mai mici.si cum iti ziceam date la ea.asta ii place oricarui fata.

Sper ca ti-am fost de ajutor. Funda?:X:X

| Cosmin1997 explică:

Eu inteleg la ce va referiti dar... nu as putea sa renunt la ea asa de usor cum a zis '' Sfatuitorul ". Pana acum mi s-a parut cel mai bun sfatul lui '' NoNameMe13'' ( apreciez asta mult) dar mai astept si alte pareri, poate poate ii dau cuiva funda mai repede.