Imi pare rau pentru cele intamplate dar daca ea s-a cuplat cu un amic de-al tau nu a facut un lucru frumos asa ceva niciodata nu se face, tu stai linistit daca te iubeste cu adevarat se va intoarce la tine, daca nu laso sa plece pentru todeauna din viata ta.
Cum ziceam ma intalnesc cu ei diseara si eu am un as sub maneca o sa vina o prietena de-a lui cu care el se lauda ca ar fi umblat cu ea etc. vreau sa-l prind cu minciuna in fata ei si atunci poate il lasa, chiar daca nu se impaca cu mine macar stiu ca nici cu el nu va fi, oricum eu inapoi nu cred ca o voi mai primii oricum. cand stiu ca s-a sarutat cu el parca mie si sila sa o mai sarut.dar in acelasi timp mor dupa ea si tot tacamul nu mananc de 3 zile is epuizat mintal is varza. ar fi bine sa-l atac pe el cu chestia asta sau nu?
Ai grija sa nu cumva sa iti faci mai mult rau, eu zic sa uiti si sa ii lasi in pace cu ti-a facut tie ii va face si lui.Demonstreaza-i ca esti mai bun ca ea. Daca nu o mai vrei inapoi nu are rost sa te mai chinui.Dar tu fa ceea ce crezi ca e mai bine pentru sufletul tau ca noua ne este usor sa ne spunem cate o parere.
Da asa e. dar nu stiu cum voi trece peste asta. nu vad nici o luminita la capatul tunelului mi-e frica acum cum am o fire emotionala foarte predispusa unor gesturi necugetate sa fac cumva sa domne fereste. is cazut psihic is jos realmente cu totul si sper doar ca cineva o sa ma adune de pe jos. multumesc de sfat sper doar ca incet incet sa pot trece peste.
Tu stai linistit vei vedea ca va trece sunt destule femei pe lumea asta si sigur una din ele va fi doar a ta pana la sfarsitul vietii. Daca nu este cea cu care ai fost va fi alta mai buna ca ea nu trebuie sa te distrugi din vina unei femei care nu merita.
Asteapta alta jumatate in viata ta ai ai plangeti dupa ele ca dupa aurul din seif, in zadar fara sa constientizati ca in viata cel mai important e sa va descurcati cu serviciul si sa va croiti viitorul pe spatele vostru.
Pai daca s-a cuplat cu un amic al tau, tu o mai vrei inapoi? Ai pierdut-o resemneaza-te, n-ai ce sa-i mai faci.
Ma crezi sau nu dar ma omoara gandu asta.m-am ruagat de ea desii noi in 8 luni ne-am despartit de 100 de ori. credeam ca si acum va fi la fel. diseara ma intalnesc cu ea si cu el pe principul k eh am fost amici o lasam sa aleaga desii eu stiu din start ca am pierdut. in ultima saptamana am incercat tot sa o aduc inapoi deci chiar tot si cu cerere de mutat impreuna si m-a refuzat. is mort si am si probleme famililiale care imi pun capac. is in colaps psihic, acum aveam nevoie de ea sa trec peste tot si nu mai pot ce sa mai fac?!
Uita-te la asta http://www.youtube.com/watch?v=yNFXADfFHv8
Multumesc, pacat ca nu mi-am deschis ochii mai repede!
Nu poti decat sa accepti realitatea vietii. Atunci cand incepi o relatie trebuie sa fii constient ca aceasta are si un sfarsit.
Is constient dar o iubesc si mor.
Tu nu ai iubit-o mai deloc...ea da. Hmmm...o femeie simte cand nu e iubita si apreciata. Ea probabil a incercat sa te faca sa te dedici relatiei si a vazut ca nu se mai poate si a decis sa iasa.
Faptul ca acum e cu un prieten al tau e prea putin relevant.
Femeia cand nu e apreciata simte si sufera pana cand ajunge la punctul limita. Cand ajunge acolo, NU mai ai cum sa o intorci in veci.
In tine acum rage orgoliul, pentru ca nu ai cum sa iubesti ABIA dupa ce te desparti ..eu te sfatuiesc sa nu incerci sa il pui pe ala intr-o lumina proasta pentru ca s-ar putea sa se intoarca impotriva ta. Si mi se pare ca esti foarte egoist : daca nu e cu mine sa nu fie nici cu ala? Serios? Dupa ce tu nu ai apreciat-o si iubit-o...tot ei ii faci rau? Tot pe ea te razbuni? Urat!
Sofistis nu m-ar mira sa nu fii Andreea sincer el e un carnat de 2 lei si i-am spus inainte sa se cupleze cu ea sa nu o faca pentru ca eu o iubesc, el mi-a promis si a facut-o pe la spatele meu sa fie sanatosi doar ca deja durerea mea afecteaza si persoanele care ma iubesc pe mine! merita amn2 sa sufere macar 10 minute cum sufar eu de atunci.
Amicul tau e mai bun, impaca-te cu gandul asta.
De fapt, tu nu o placi, nu suporti ideea ca ti-a"furat-o"altul.
Poate si asta dar oricum ar fi nu stiu ce sa fac sau cum. de cand s-a intamplat asta nu pot manca dormii etc, pur si simplu mor efectiv nu stiu cum si daca va trece de la sine! sincer nu stiu ce sa ma mai fac, in alta femeie sa am incredere nu stiu cum sa fac.
Nu are nici o treaba cu iubirea ce simti tu. Ai ego-ul ranit pentru ca respectiva s-a combinat cu un prieten de al tau si iti interpretezi gresit sentimentele pentru ca nu le intelegi.
Ce sa faci e sa realizezi ca este exact aceeasi fata la care nu tineai prea mult inainte. Nimic nu s-a schimbat, doar perceptia ta. Nu interpreta actul respectiv ca pe o tradare, chiar daca asta se doreste a fi. Gandeste-te ca fata respectiva incearca la randul ei sa-si traiasca viata si, sub nici o forma, nu te umili ca sa o recastigi. Trebuie sa ii arati ca esti puternic si ca nu iti pasa, asa o vei recastiga cel mai usor. Sfatul meu ar fi totusi sa o lasi moarta, nu linge unde ai scuipat.
Problema e ca am tinut si inainte numai ca nu-i aratam asta prea des. asta am sa fac si asta voi face! multumesc de sfat
De ce v-ati certat? Motivul ala era cel mai important iar tu pe el l-ai omis!
beausingurlamasamea întreabă: