Draga mea crede-ma ca mi-au dat lacrimile la povestea ta.
Tu nu vezi ce vad altii din exterior, asta e clar.
Tu ai suporta sa iti vezi iubitu cu o prietena? Sti ca pe noi ne apuca dracii cand auzim de fosta dar apoi sa auzim ca e combinat cu o buna prietena sau celputin o prietena.
Iar barbatii sunt foarte setati pe chestia " ce e al meu este al meu " si lupta pana la final. Dar cand iti dai iubita pe tava, scuza-ma asta nu mai inseamna ca esti om. Mi se pare de neconceput.
Eu zic sa il lasi in pace 2 saptamani - o luna. Nu il mai cauta, lasa-l sa isi faca ordine in minte. Oricum daca il vei lasa singur isi va da seama ce a pierdut. Asa ca stai pe sufletu tau nu face diferenta.
Deci sfatul meu e sa rupi legatura cu el sa nu mai vb deloc o saptamana cu el si urmatoarele doar daca te baga el in seama.
Stiu ca e greu dar este foarte sanatos.
Buna,multumesc frumos de sfaturi,stiu ce vrei sa spui,dar oare cum as putea sa rup legatura cu el un timp, sa-l las singur ca sa-si poate face ordine-n minte, daca noi inca locuim impreuna?
Pai ai putea sta la tatal tau, daca nu se poate asa, iesi cu prietenele in oras cand el este acasa.
La tatal meu n-as prea vrea sa mai stau,pentru ca nu e un tata asa cum ar trebui,ma face sa sufar,imi vb urat, s-a despartit de mama mea si din cauza asta se razbuna mai mereu pe mine.Iar in legatura cu iesitul cu prietenele, din pacate suntem in spania si nu mi-am facut prietene de asta e cam dificila situatia si nu stiu nici eu cum s-o scot la capat
In Romania de ce nu te intorci? Mamam ta unde este? Pai draga mea, avand in cedere cum stau lucrurile... vrei s aspui ca o s aramai cu el doar pentru ca nu ai unde sa te muti? e evident ca tu il iubesti dar el nu.eu nu as mai sta o secunda langa el,crede-ma,cand am citit detaliile scrise de tine, imi venea sa-l strang de gat, serios.Nu s eface asa cu o fata, sa o combini cu altu ca sa ce.sa scape de tine? nu te amagi ca face "dragoste" cu tine.Sa ii fie rusine ca s-a despartit d etine dar neoficial te mai ia o tura
Atunci draga mea ar trebui sa cantaresti balanta bine cu iubitu tau, cine cum si cu ce a gresit si sa o luati de la 0. Rezolvati ce e de rezolvat.
Imi pare rau, dar nu cred ca te mai vrea. Iubirea lui a apus.Sa te combine cu altul,sa nu mai fie tandru cand o faceti, sa te muti de la el si sa nu-i pese, sa il intereseze altele...sunt prea multe.
Ai o sansa, oarecum.Sa ii arati cat de mult il iubesti sau sa il faci gelos.Tu alegi!
Daca a incercat sa te combine cu un alt prieten de-al lui. sa fii sigura ca nu te mai vrea, daca continua sa stea cu tine cu siguranta o sa-si bata joc. Eu zic sa-ti gasesti pe altul, iar data viitoare sa fii mai atenta.