| PapUsHykA a întrebat:

ma numesc Cristina vreau sa va scriu aici povestea mea...am fost cu un baiat 1 an si 2 luni totul mergea super de tot ne iubeam la nebunie pina in clipa in care mama lui nea despartit adica a zis niste vb care nu au fost a modficat converastiiile noastre d epe skipe si din mess apoi au aratat totul parintilor mei in cele din urma el ma suna si prin alte prietene el lia zis ca inca ma iubeste si are vrea sa fim din nou impreuna mi-a zis o chiar si mie el invata la 150 km de casa si vine rar acasa 1 data la 2-3 saptamini cam eu inca mai simt cite ceva pentru el credeti ca mi avem vreo sansa? happy Repet mama lui si toate rudele lui sunt contra mea de ce? nu stiu?
voi ce credeti
ajutati-ma pliz va rog mult

11 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

BUna, dar de ce sa fie in contra ta? nu cred ca le-ai gresit cu ceva... e pacat cand cineva se baga in relatia ta si incearca sa strice tot ce e frumos; din cauza lumii am fost si eu certata de multe ori cu prietenul meu si din cauza familiei mele care erau impotriva lui, dar am luptat pentru relatia noastra si inca suntem impreuna si sper sa fim in continuarehappy; eu cred ca daca el te iubeste, se va intoarce la tine si trebuie sa te creada pe tine, sa existe incredere intre voi, daca va iubiti, va impacati voi!
Ar trebui sa discute si el cu mama lui sa vada ce are cu tine si poate daca si tu ai vorbi cu ea, poate a-ti ajunge sa va intelegeti.
1 an si 2 luni e o perioada lunga de timp si ar fi pacat sa nu va acordati o sansa!

| Lorelai a răspuns:

E un lucru foarte urat ceea ce a facut mama lui! Ce motiv are de este impotriva ta? Cred ca daca stai sa te gandesti mai bine, poate reusesti sa-ti iti dai seama ce ar putea avea cu tine... Daca nu exista nici un motiv inseamna ca femeia e dusa. Oricum mamele de baieti sunt dificile, iti spun din proprie experienta! Da ai toate sansele sa fii iar cu el pentru ca va iubiti! Dar fii mai puternica de data asta, ai grija la mama si rudele lui dar nu mai renunta atat de usor la el! Succes!

| francesca a răspuns:

Naspa. daca mama lui si toate rudele lui sunt impotriva ta nu stiu ce sansa mai aveti. poate din punctul lui de vedere e ok, si isi ignora rudele. dar tu nu ai sa te simti nicioadata bine. o sa ai ocazia sa te duci la el acasa, si ai sa refuzi de fiecare data, sau ai sa te duci dar te vei simti ca naiba.si ca asa stai toata ziua stresata ca tocmai mama lui iti baga bete in roate, e nasol.las-o balta!

| MsGossier a răspuns:

...incercati,incercati speranta moare ultima
Succese

| PapUsHykA explică:

Nu am idee ce are mama lui cu mine dar ma spioneaza are rude la SAP cea mai mare firma de dezvoltare a internetului si ii trimit programe de acolo si are toate conversatiile mele deci nu mai pot sa vb cu nimeni pe net ceva care sa ramina intre noi doua(i) insa x (vb de fostul prietenl) stiu fff bine c ma iubeste si de aia nu ii scriu numele sigur va vedea si ceea ce scriu acum sunt cam periculoase doamnele alea eu cit timp am fost cu el cind ii vedeam parinti ii salutam pina intr-o zis cind dupa ce m-a sunat el diminiata ca intodeauna sa imi zica c ma iubeste m-a sunat mama lui dupa aia a plecat la serviciu la mama mea si a inceput a tipa aiurea...sincer nu stiu ce sa mai fac aia a fost o surpriza de ziua mea ea stia a pe 16. 12 e ziua mea si ea pe 15 a c tot posibilul sa ne desparta eu nu am gresit cu nimic in fata ei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mama de abia s-a invatat cu messengerul... dar sa mai umble pe skype si sa modifice conversatii? hai nu mai exagera laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu la asta m`am referit... ziceam doar ca mi se pare un gest prea copilaresc pentru un parinte... deci parerea mea "SF" happy

poate altele sunt motivele.numai ca nu le vezi tu happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. e trista povestea ta si iti inteleg sentimentele, si eu trec prin aceeasi situatie de 3 ani, mama lui nu ma vrea.nu ma vrut de la inceput, am iesit cu el timp de 2 ani fara sa-i cunosc mama desi stiam ca nu ma vrea din motive banale. mi-am facut curaj si am fost la ea acasa sa o cunosc. mi-a vorbit calma si mi-a spus ca atat cat traieste ea o sa faca tot posibilul sa ne desparta si asa a facut.credema o rivala mai mare ca o mama nu exista.se poate baga oricine in relatia ta si nu se va rupe dar daca lupti cu mama lui e mai bine sa te retragi.eu m-am retras am luptat destul 3 ani cred eu.sunt cel mai bun ex pentru tine stiu ca doare dar mai bine lasi garda jos.nu poti sa stii daca merita sa lupti eu m-am oprit pentru ca numai sunt sigura ca merita, sunt tanara sanatoasa viata merge inainte tot ce conteaza este ca noi ne-am iubit mult si inca ne iubim alegerea am facut-o eu sa ne despartim pentru ca ma saturasem sa ma vad pe ascuns.nu am facut nici-o crima pentru a ma ascunde de aceea am ales asa. e greu de crezut am 26 de ani iar el 25 el inca depinde de ea financiar deci crede-ma nu se merita sa lupti cu o fiara am suferit destul in 3 ani si multe sperante am avut ma distrus moral mama lui, am avut sute de vise in care era ea ba imi facea scandal ba ma accepta ori tacea multe cosmaruri sa le zic asa...pe el l-a dat afara din casa doar pentru ca a indraznit sa-i spuna ca ma iubeste dupa 10 zile l-a chemat inapoi si s-a dus.ca un catel. dar nu pentru ca nu ma iubeste ci pentru ca a avut ea grija sa-l indatoreze in banci pe salariul lui 10 ani si practic depinde de ea de bani ei. bani mei nu ajung pentru amandoi sincer.sunt multe piedici e dificil si sincer numai pot.se zice ca dragostea invinge.nu este asa. o sa-l iubesc si o sa-l port in inima mea oriunde, de acolo nu mi-l poate scoate nimeni.ma hranesc cu amintirii frumoase ca sa pot zambii si urate ca sa-l pot uita. sper ca ai inteles din povestea mea ceva

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca baiatul te iubeste nu ai de ce sa te ingrijorezi. Daca parintii nu te accepta si el da, cu timpul se vor consola

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu va suparati af vrea si eu sa-mi las "povestea"mea aici...Totul a inceput intr-o zi de ianuarie nu mai stiu exact ziua dar stiu ca n-am s-o uit niciodatabig grin sambata aveam olimpiada la romana dupa ce s-a terminat am ramas la varul meu am stat la el pana a2a zi cand trebuia sa mergem la tara. AM vizitat o prietena mai veche, la ea era venit si verisorul ei. lui i s-a pus pata pe mine si tot imi spunea ca ma place. prima data am crezut ca glumescte.doar mai apoi am realizat ca e serios.bateria de la tel. meu era descarcata el mia imprumutat incarcatorul; lui.peset cateva minute trebuia sa plecam acasa. i-am multumit si l-am sarutat pe obraz. el dadea sa ma sarute pebuze.ma sarutat pe coltzul gurii. weikendul viitor ne-am intalnit iar.el trebuia sa plece, m-a chemat putin afara si mi-a zis :
-Te iubesc!(el)
am ramas uimita
-Si eu simt ceva pentru tine dar nu sunt sigura de sentimente.
mi s-a parut ca s-a suparat.mi-a spus ca vrea sa fie cu mine:*
m-a sarutat dar sarutu a fost intrerupt de mama prietenei mele.se auzeau pasi, iar eu m-am departat de el. dupa ce a plecat noi am continuat sa ne sarutam.eram in al9alea cer toam imi doresc ca se mai intampe asta.dar acum cateva zile am fost yar la tara. vorbeam cu prietenul lui prin sms-uri.am intrebat ce mai face Ionut (bayatul despre care v-am spus)mi-a spus ca a plecat. cand am auzit mi-au dat lacrimile...atunci cand iubesti spune-o nu ezita ca s-ar putea sa fie prea tarziu. offf cat de bine era daca i-as fi spus de la incepun.(abia acum am realizat ca il iubesc cu adevarat si mi-as dori sa se intoarca:**cu drag madalina (13ani)te iubesc! si pentru tine papushyka.fa-o cat mai ai shansa ca alfel s-ar putea sa regreti.impacate cu el:Succes:*

| ☮☮☮nebuna☠chiar☠te☠iubeste☮☮☮ a răspuns:

@Cosmotel, daca mama ta nu stie sa umble asta nu inseamna ca nici o mama nu stie!
probabilitatea ca acest lucru sa se fi intamplat este mare, si este pacat...si la mine a fost la fel.numai ca la mine au avut dreptate rudele mele, si ma bucur ca mi.au deschis ochii!