Schimba-ti si tu tunsoarea,fa-ti prieteni, iesi pe afara si distreaza-te, pentru ca nu ai habar CUM sa-ti faci vreo prietena degeaba intri pe retelele de socializare.si cel mai important e sa nu te crezi urat pentru ca fiecare persoana in parte are frumusetea ei.iar vrajitoarele sunt niste carpe care iti vor doar bani nu ca ar sti sa-ti faca rau prin vraji.imi pare rau pentru parintii tai(odihneasca-se in pace) si scuze daca am fost mai dur dar asta e realitatea vazuta de mine. mult noroc
O mica problema: fetele nu stau cu retardatii analfabeti superstitiosi care cred in magie si harry potter
Exact.Nu mai crede in magie in vrajitorii si toate astea.Sunt numai tampenii.Da se pot face vraji cu ajutorul diavolului Dumnezeu nu face asa ceva.Toate astea sunt impotriva Bisericii si a lui Dumnezeu de asta spune sa nu credem in ele pentru diavolul ajuta ca sa iasa uneori cum ne spun asa zisele vrajitoare iar noi daca credem in ele inseamna ca il bucuram pe diavol.mai bine ai merge la preot sa vina sa iti sfinteasca casa, dai acatiste, si daca tot crezi ca si-a bagat diavolul coada printre vecinii tai du-te si dezleaga-ti costorul ceva de genu nu stiu.incearca si asa.dar prima data fa cu preotul si cu acatistea.
Esti prost. Asta e problema ta
1. Nu stii sa scrii.
2. Dai vina pe vraji/magii/alte porcarii.
3. Ahh, si esti prost! La 28 ani sa nu stii cum sa formulezi un mic paragraf...
Nu crede in magia neagra, nu exista asa ceva! Nu tea-i intrebat niciodata de ce toate vrajitoarele sunt tiganci? Pentru ca dau tzepe!
Mutubal întreabă: