| test5 a întrebat:

Ma numesc Daniel si am 16 ani.Am o problema legata de masturbare care suna asa, deci cand imi iese sperma dupa cateva secunde imi vine o stare de ameteala ingrozitoare si nu pot sta pe picioare, iar ultima data am cazut jos de ameteala.Care este problema?

8 răspunsuri:
| raspunz a răspuns:

Greu de spus. Depinde cat de des o faci, daca te masturbezi de mai multe ori pe zi atunci poate fi o astenie sexuala. daca se intampla de fiecare data cand te masturbezi desi nu faci asta zilnic poate ca ai organismul slabit, in perioada asta a anului trebuie sa mananci bine, fructe, legume pentru vitamine. Este normal ca dupa orgasm sa te simti molesit, sa ti se inmoaie picioarele, acum depinde, nu prea e normal sa ametesti. Se intampla si in alte circumstante?

| test5 explică (pentru raspunz):

Pai ma masturbez mai rar...nu stiu care e problema, mananc:fructe, legume zilnic.

| raspunz a răspuns:

Fa-ti analizele anuale obligatorii, iei o trimitere de la medicul de familie. Poate ai vreo anemie sau lipsa de calciu.

| Bogdan1o a răspuns:

Nu se poate spune exact care e problema...a trebui sa-ti faci analizele de sange, poate ai cv probleme
incearca sa nu te mai masturbezi...iar daca o faci stai cateva minute sa-ti reviiwinking...bafta

| FelixAndrei a răspuns:

Ai ramas fara sange in corp. o ai prea mare?

| cezar199 a răspuns:

Tu te masturbezi in picioare? laughing imi imaginez ca stai si cu fata la perete rolling on the floor si daca mai reciti si poezii cand o faci sa imi zici ca ma duc la pro tv sa te dea la stiri

| test5 explică (pentru cezar199):

Oare e problema ca o fac in picioare, nu cred pentru ca am facut-o si in pat si efectul era acelasi, ameteala timp de 10-20 secunde.

| Prapacea a răspuns:

Ori ai *** mare și creierul micuț, ori ai *** mică și capul mare.În ambele situații fluxul de sânge care îți intră în puță este atât de mare încât nu-ți mai ajunge sânge la cap și creierașul tău nu se mai oxigenează.