Poi ar trebui sa-i studiezi reactile cand ii cu tine, daca ii atent cu tine, daca ar lasa alte lucruri ca sa te ajute pe tine si daca isi pierde calmul si te trateaza cu indiferenta ii din cauza ca ii gelos si se gandeste ca nu iti place de el. Uni baieti au nevoie ca fata sa faca primul pas, asta depinde daca el este mai timid.
Nu.cred.ca.poate.exista.o.relatie.intre.voi.dat.fiind.ca.este.distanta.prea.mare.Baiatului.nu.ii.esti.indiferenta.Incearca.sa.faci.tu.primul.pas.si.asa.puteti.avea.o.amintire.frumoasa.care.va.dura.relativ.putin.timp.
Iti spun ce ma enerveaza pe mine cel mai mult, fetele care nu spun direct ceea ce simt pentru un baiat, sincer am regretat ca unele nu mi-au spus ca vroiau sa aiba o relatie cu mine, chiar daca eu nu am observat. probabil, tratarea lui fata de tine, cu indiferenta si pierderea calmului poate fi o slabiciune a lui ca poate ii place de tine, insa poate fi timid sa ti-o spuna... sugestia mea pentru tine. fa primul pas, nu ai nimic de pierdut, lasa rusinea de-o parte caci si asa ai zis ca va vedeti rar.
Are un orgoliu imens. daca te voia cu adevarat facea orice pentru a va vadea mai des (aici conteaza si varsta voastra). orgolios este pentru ca este foarte posesiv (din cate zici tu). nu suporta ca altcineva sa detine ceea ce el crede ca ii apartine (in cazu' asta, persoana ta). s-a obisnuit sa fii a lui in vacanta de vara...nimic mai mult. parerea mea
Sincer cred ca te place. deoare ce seamana mult cu mine.pentru mai multe detalii id meu
maryoclaudiu