Prietenul tau a postat si el o intrebare despre aceeasi problema :)) uita-te putin macar :)) : http://www.tpu.ro/......-cu-mn-nu/
Stii, asta cu durutul e relativa treaba.Depinde cum te intelegi cu el cand faceti dragoste.
Iar partea cu pregatirea asta... stii, poate s-a saturat baitatul sa se masturbeze singur
El te-a inteles, te intelege, dar... cred ca trebuie sa il intelegi si tu pe el.
Nici sa nu te gandesti sa lasi o conversatie de-a lui cu un prieten sa te puna pe ganduri sau sa-ti afecteze convngerea, ba mai mult asta sa te convinga sa faci un lucru pe care l-ai putea regreta (sau nu, depinde), ia mai gandeste-te putin, vezi... merita? numai bine
Cand a spus "nu stiu cat sa mai astept, nu stiu cand este pregatita, ce sa fac?" depinde pe ce ton a spus.o.El daca chiar simte ceva pentru tine adevarat, atunci nu i-ar pasa prea mult de relatiile sexuale.Dar din moment ce si tu crezi ca l.ai schimbat in bine,atunci asa o fi.
Vorbeste deschis cu el,daca nu vrei sa intretii deocamdata relatii sexuale,si daca chiar te iubeste atunci v.a fii de acord cu tine.
Prima oara,dupa anii tai, nu ar tribui sa te doara tare.
Numai tu stii daca esti pregatita sa iti incepi viata sexuala, si, atentie, cu cine.
Salut Daria. Eu te-as sfatui sa faci acest lucru doar daca te simti pregatita mental cat si corporal. Nu iti explic pentru funde ci pentru ca trebuue sa stii. Esti virgina si cand organele voastre se vor cupla ti se va rupe himenul si vei simti o durere cumplita apoi doar placere.
Eu te-as sfatui sa nu o faci caci daca te iubeste te v-a astepta pana esti pregatita si sincer nu se prea cuvine sa faci asa ceva daca a murit cineva. Sper ca iti va placea raspunsul meu.Succes
La un momendat se va intampla si partea asta cu sexul daca nu cu el cu urmatorul si iti poti garanta ca nu vei ramane cu cel cu care iti pierzi virginitatea, in locul tau as face ce simt a asteptat totusi 6 luni si la un, momendat va incepe sa se gandeasca ca nu te atrage in acel fel.
Buna
Daca tu nu esti pregatita pentru inceperea vietii sexuale, atunci nu o face!
Ii poti explica iubitului ca inca nu esti pregatita si cu asta basta, daca te iubeste cu adevarat si nu ubla doar sa "bifexe", atunci te va intelege si te va astepta.
Sate daruiesti doar atunci cand crezi ca esti pregatita si ca el te merita c u adevarat
O zi frumoasa sa ai
Hmm Daria, eu acusi am 18 si cu citeva luni am pus si eu o asemenea intrebare.Ba nu eram sigura sa o fac, ba doream sa mai raman virgina dar pina la urma am facuto.Sunt sigura ca tu citesti aceste raspunsuri dar nu le dai o prea mare importanta. Sfatul meu e sa te simti bine ca doar nu ai o comoara intre picioare
Prietenul tau a postat si el o intrebare despre aceiasi problema :)) uita-te putin macar :)) : http://www.tpu.ro/......-cu-mn-nu/
Mutubal întreabă: