Pai Diana ti-ai dat singura raspunsul de la intrebare ta chiar la sfarsit, pur si simplu nu cedezi iar tipu de comportament sa fie una prietenoasa si nimic mai mult iar cand te va intreba ce se intampla cu tine (ca sigur te va intreba de ce esti asa rece cu el) ii explici cum stau treburile, ce a facut. timpul a trecut etc.
Nu stiu de ce iti faci atatea probleme de la varsta asta! Oare voi faceti diferenta intre atractie si dragoste? Si-a gasit alta pentru ca erai la distanta, urma sa pleci strainatate...deci numai ceva sigur nu erai pentru el. Daca mai e si el de aceeasi varsta, ce pretentii sa ai? S-ar putea sa aiba si 3 alte "iubite" in timp ce se roaga de tine sa te intorci...pentru o partida de regulat.
Fii tu insati si incearca sa o lasi balta cu el!
Ma, copil... putin conteaza "ca nu arati deloc rau", de fapt ne cam doare in cot de cum arati, ideea e sa fii indiferenta. Atat. Asa ca nu-ti voi spune sa te imbraci intr-o fusta mini doar pentru ca ai zis ca nu arati deloc rau. Fii fetita desteapta si nu-l baga in seama, s-a jucat destul cu tine.
Indiferenta!
Ignoranta!
Fata mea, nu te mai consuma pentru lucruri minore! Am un prieten foarte bun care mi-a zis "Roxana! Daca tu de la varsta asta plangi si te consumi, la 18-19 ani ce o sa faci? O sa te arunci de pe bloc?"
Eu vreau sa`mi traiesc viata; x si nu las nici un *** cu ochi sa ma opreasca! Fa si tu la fel:*! treci peste el, lasa`l sa sta cu cine vrea, nu`i mai accepta avansurile si promisiunile! Lasa`l sa vorbeasca singur.
Fi indiferenta! O sa ai de castigat; x.
Bafta!:*
Incearca sa nu cedezi, fi indiferenta, fi rece cu el. Incet incet isi va da seama si ii va parea rau ca te-a pierdut.
Indiferenta doare.
Succes!
Buna! sti cum sunt baietii? cum sunt si fetele dar pe de alta parte! mai gresim si voi mai gresiti! incearca sa ii mai dai o shansha. miniclik ymess
AlexEjmecheru întreabă: