anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ma numesc Dima am 17 ani sunt virgin as vrea sa ma intilnesc cu vreo fata tot virgina si sa fac relatii sexuale,...

20 răspunsuri:
| WeRockYaaa a răspuns:

Si?laughingce propui?laughingnu crezi ca cam multe doresti? mai bine cautati o fata din anturaju tau si cunoastete mai bine cu eahappyBafta

| CristinaTaranu a răspuns:

Si noi, fiecare in parte... vrem multe, dar nu le expunem chiar toate publicului.
Si foarte important: TPU nu e site de matrimoniale...

| darrio2007 a răspuns:

Si ce daca te cheama Dima.Auzi,sa fac relatii sexuale.Te-ai gandit mult? Aici nu este site de matrimoniale.

| împartezâmbete a răspuns:

Da acest tip de propuneri nu prea isi au rostul aici, mai bine de scoala si aici e atata ipocrizie in scoli, TREZIREA OAMENI BUNI!

| Neberius13 a răspuns:

Si eu ma numesc David si vreau sa iti spun ca esti un retardat...

| MrSoapte a răspuns:

Hai sa o luam de la inceput! Ne pare bine, Dima de 17 ani! Prima corectare este ca relatiile sexuale, se INTRETIN...nu se fac (cel putin in analiza de text laughing) )! Mai departe, cred ca o noapte amoroasa intre virgini, sfarseste la spital! Parerea mea este ca ai nevoie de cineva care sa te "caleasca" happy Totusi, mult succes in actiunile tale!

| neutrino a răspuns:

Esti baiat mare, cine te opreste?

| CityOfSatan a răspuns:

Esti un idiot.

| harciog a răspuns:

Toate virginele sa apeleze la Dima.

| JiTerra a răspuns (pentru harciog):

laughing

| ImiPlacToate a răspuns:

Cauta pe drum laughing, O zi buna

| Florina66677 a răspuns:

Ce idiot... de ce nu iti faci o relatie in realitate si nu pe net, crezi ca o sa gesesti o fata dispusa pentru tine

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Vrei prostii, pe bune! Cauta si tu una de 27-30 care sa te si invete ce si cum, ca de la o virgina, rar sa ramai cu altceva decat nedumeriri, tristeti si o stare ciudata, pentru ca nici ea nu stie nimic, nu-ti dai seama?! Ai uitat ca, "teoria ca teoria, dar practica ne omoara"?!

| Eduard3140 a răspuns (pentru PsihoSex):

Deas sti unde sa caut as cauta de 27-30 ani

| 1Qitu a răspuns:

Daca tot te lauzi trimitene si noua un videowinking

| robyionutz a răspuns:

Ma fete virgine in timpul asta cam rar dar eu zic ca e mai bine sa faci cu una mai experimentata crede-ma o sa te faca sa te simti mai bine. SPOR LA LUCRU big grin

| VampireBlood a răspuns:

Cauta prin ghene.rolling on the floor)

| Hombre a răspuns (pentru harciog):

Dar mai inainte sa treaca pe la tine sa le spovedesti.

| harciog a răspuns (pentru Hombre):

Nu ca ai avea dreptate dar imi place cum gindesti.

| KoZzZ a răspuns:

Intra pe site-uri matrimoniale