Si?ce propui?nu crezi ca cam multe doresti? mai bine cautati o fata din anturaju tau si cunoastete mai bine cu eaBafta
Si noi, fiecare in parte... vrem multe, dar nu le expunem chiar toate publicului.
Si foarte important: TPU nu e site de matrimoniale...
Si ce daca te cheama Dima.Auzi,sa fac relatii sexuale.Te-ai gandit mult? Aici nu este site de matrimoniale.
Da acest tip de propuneri nu prea isi au rostul aici, mai bine de scoala si aici e atata ipocrizie in scoli, TREZIREA OAMENI BUNI!
Hai sa o luam de la inceput! Ne pare bine, Dima de 17 ani! Prima corectare este ca relatiile sexuale, se INTRETIN...nu se fac (cel putin in analiza de text ) )! Mai departe, cred ca o noapte amoroasa intre virgini, sfarseste la spital! Parerea mea este ca ai nevoie de cineva care sa te "caleasca" Totusi, mult succes in actiunile tale!
Ce idiot... de ce nu iti faci o relatie in realitate si nu pe net, crezi ca o sa gesesti o fata dispusa pentru tine
Vrei prostii, pe bune! Cauta si tu una de 27-30 care sa te si invete ce si cum, ca de la o virgina, rar sa ramai cu altceva decat nedumeriri, tristeti si o stare ciudata, pentru ca nici ea nu stie nimic, nu-ti dai seama?! Ai uitat ca, "teoria ca teoria, dar practica ne omoara"?!
Ma fete virgine in timpul asta cam rar dar eu zic ca e mai bine sa faci cu una mai experimentata crede-ma o sa te faca sa te simti mai bine. SPOR LA LUCRU
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: