Pai vb cu o prietena de-a ta. sa iti de-a id lui si u ii zici ca ai facut schimb de liste. Sau daca e bagate cu el in seama. zii ce blog misto. imi dai si mie saitu sa vad daca as putea sa fac si eu. Si atunci daca el iti zice pai intr-a... u ii zici pai nu imi apare sau daca e sa iti zica el site-ul ii zici dinainte bine imi dai pe mess da si dupa ii zici aa stai da-mi id tau sau ia-l pe al meu. succes! Funda?
Prietena ta ii poate vorbii despre tine si poate sa-i ceara numarul, id-ul daca tu nu ai ocazia sa o faci personal.Il suni si ii spui ca il placi si ai vrea sa va cunoasteti, eu cred ca se va simtii flatat.Nu va parea ca te bagi in seama, ci mai degraba ca ai incredere in tine si curaj. Cel putin e mai bine decat sa umbli dupa id-ul lui pe nu stiu unde.pa succes
Cred ca cel mai logic ar fi sa nu fii asa inhibata si sa procedezi cum iti zice inima posibil ca si el nu va fi impotriva sa va cunoasteti ca nu e mare lucru sa fii in lista lui de prieteni chiar daca iti refuza dar asta putin posibil din considerentul ca nu are nici un motiv sa o faca totul va fi ok trebuie doar sa fii sigura pe tine +la asta cred ca pentru o fata aproape indragostita nimic nu e imposibil sa afli Id-ul e primul pas P. S. Parerea mea
liliana77any întreabă: