| Elena_9064 a întrebat:

Ma numesc Elena am 15 ani jumate si vreau si eu sa ma ajute cineva in legatura cu un baiat. Deci mie imi place de un baiat. Din cauza ca sunt foarte timida nu i-am spus ca il plac, dar in schimb el a aflat de la prietenii lui. Mereu ma gandesc la el si ma uit la pozele lui, el stie de vreo 4 saptamani cail plac si totusi nu a facut nimic. El nici nu ma baga in seama dar se uita mereu la mine. Ce pot sa fac ca sa rezolv problema?sad Cum pot sa il atrag? Credeti ca este nevoie sa il uit pentru ca el nu a reactionat deloc la faptul ca imi place de el? Cine vrea sa ma ajute mai bine sa dea add la id acesta : elena_frumi ( Va multumesc)

Răspuns Câştigător
| Ina93 a răspuns:

Parerea mea ar fi aca afla ca ii place de el si eu nu actioneaza nicicum ar trebui sa renuti la el ..si sa il faci gelos cu alt baiat tongue

4 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Probabil nu a luat în serios. Poate crede că prietenii lui au spus asta în glumă. Cred că ar trebui să depui tu mai mult efort. Nu lăsa pe alți. La tine dacă ar veni o prietenă și ți-ar spune lui x îi place de tine, cum ai reacționa?
Baftă!

| Elena_9064 explică:

Stie ca il plac si degeaba. Iar cat vine vorba despre id i-am dat add si nu mi-a dat accept. sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai vorbeste cu el pe mess, baga id lui si vorbeste cu el, intai incearca sal cunosti. Apoi spune-i cal placi si gata

| crysuuuu a răspuns:

Sa sti ca baietilor niciodata nu o sa le placa de fetele care nu se distreaza care stau in banca lor si care nu au tupeu asa ca bafta!