Wow.cred ca te iubeste si din cauza asta nu vrea sa te piarda. vorbeste deschis cu el. poate se va rezolvabafta
El n ute iubeste ci te foloseste si se va culca cu tine de cate ori are el chef, cel mai bine vorbeste cu mama ta zi ca te santajaza, fai plangere la politie si il bagi la puscarie putin sa vedem daca mai are tupeu, sau pune si tu niste prieteni sa il bata putin mai mult ca sa-si revina. oricum mare greseala ai facut
Asta e santaj...de ce nu vorbesti cu politia(da ti se pare absurd nu? dar poate pune aceste poze si pe net)
Mie mi s-a intamplat cu unu mai mic decat mine p mess ca cica daca nu ii mai dau poze pune o poza care i-am dato p netdar l-am pus p fratemiu sal bage in lista si a crezut ca e iubitu meusi sia cerut scuze frumos si acum numai vb cu mine
Dar sa revenim fa o reclamatie la politie pozele si videoclipu poate aparea oriunde p net si in plus daca a facut asta inseamna ca nu te iubeste...
pace:]
Mna... iar ai facut-o! e clar ca nu ii pasa cat de putin de tine, daca ii pasa nu te santaja, vrea doar sa se culce cu tine de cate ori o sa aiba ocazia, dar tu poti vorbi cu un frate\sora mai mare(daca ai), sau cu o prietena, un prieten mai mare decat tine(banuiesc ca de politie nu vrei sa auzi), pot sa-i dea o lectie prietenii tai.cu pumnii. poate asa se mai trezeste.bafta
Buna.
In mod sigur el nu te iubeste deloc, altfel nu te ameninta si santaja.
Vorbeste cu o persoana matura despre cazul tau si de ce nu, cu politia.
PS:trebuia sa ai mai multa grija cu cine te culci, data viitoare fi mai atenta.
Bafta!
Eu zic sa vorbesti cu mama ta sa ii spui totul si mai mult ca sigur te va intelege si te va sprijinii. Orice sfat ti-am da noi tot mama o sa te ajute mai bine pentru ca esti copilul ei si te iubeste indiferent de ce ai facut. Sunt sigura de asta si de faptul ca impreuna o sa gasiti o solutie. Santajul se pedepseste cu inchisoarea asa ca multa bafta si ai mai multa grija de acum inainte. >
Elly, cati ani ai tu? sincer, cel mai bine vb cu mama ta. maine, poimaine spune ca daca nu te culci si cu prietenuul lui sau mai stiu eu ce, ii va arata inregistrea mamei. s. a. m. d. acesta este santaj, asa cum s-a mai spus, si nu trebuie lasat sa faca asa ceva.deja este ceva distrus... increderea in el. bafta si fa ce este intelept si bine pentru viata ta!
Asta se numeste santaj. acum se va folosi de tine mereu cand nu vei vrea sa te mai culci cu el. cati ani ai tu si cati ani are el/? de cat timp sunteti impreuna?
Scz e viata ta dar parerea mea e ca nu trebuie. sa faci asta. sfatul meu e ca trebuie sa vb cu mama ta dar depinde si ce fire este ea si ce varsta ai tu. daca ai pana in 18 e clar ca nu te va intelege dar nici sa nu-i ascunzi ca daca afla din alta parte se va supara mai rau. dar daca ai peste 18 atunci esti mai norocoasa. bafta! o sa ai nevoie.
Mie sincer nu'mi vine sa cred la ce raspuns ai dat tu fundita ce naiba de iubire e aia in care intervine santajul pentru a face pe celalalt sa ramana langa tine, de obicei se vrea binele (da nu prin rau)...eu zica sa vorbesti cu mama ta ca e o situatie destul de grava (daca nu iti dai seama) si da'i tu o fuga pana la politie sa'i faca si lui o poza
Dupa cum ai descris situatia cred ca sunteti oarecum mici ca varsta. Eu as zice ca mai intai sa te asiguri ca are pozele si filmuletele pe care sustine ca le are, nu m-ar mira sa fie doar o pacaleala asa ca spune-i sa ti le arate ca sa stii daca ai intr-adevar pentru ce sa-ti faci griji; daca le are si tu nu ai 18 ani inca ai putea sa-l santajezi si tu pe el, ii spui ca din moment ce mama ta va afla ca te-ai culcat cu el cu siguranta nu va scapa de inchisoare pentru ca mama ta il va denunta pentru ca a intretinut relatii sexuale cu o minora! Oricare ar fi situatia rupe orice legatura cu el pentru ca nu trebuie sa ai astfel de persoane in jurul tau! Alge-ti prietenii cu mult mai multa grija!
De ce nu incerci sa intri la el in calculator si sa stergi pozele si filmarea? te duci intr-o zi la el si cand se duce sa faca un dus sau altceva tu te pui la calculator si cauti filmarile si pozele si le stergi si ai terminat
Pana nu face public filmul nu il poti acuza in fata legii decat sa il sperie putin. Cel mai simplu este sa discuti cu cineva apropiat tie si sa discute cu el sau cu parintii lui. Si eu mi-am filmat toate partenerele dar le tin acolo la loc bine sa-mi amintesc de tinerete . Nu cred ca e cazul lui...