Ia. o usor! ai rabdare pentru a primi raspunsuri!
cert e ca tipa te place, si pentru ca se comporta asa nu e ciudata.se comporta putin mai ciudat pentru ca ea chiar te place.nu trebuie sa o faci sa te placa, trebuie sa stii cum sa o abordezi ca in rest totul vine de la sine.si se pare ca tu ai reusit sa o abordezi.de ce nu o intrebi daca vrea sa fie cu tine?
By the sword of jah!
ba voi ati innebunit, aveti probleme din astea la 15 ani, vb de relatii, probleme, certuri, baut BERE cu baietii...
Fiti fratilor copii, eu la 15 ani am facut lucruri grave, nu numai bere cu baietii si cearta cu prietena, si va pot spune din experienta ca nu e ok, deci inca mai ai timp sa te reprofilezi daca te razgandesti...
Pff si eu am fost asa in copilarie sfatul meu este asta:ia-o direct sa zicem 2 moduri ar fi
suno dupa ore si intreab-o fato ca nu-i stiu numele ai vrea sa iesim afara si daca accepta va intalniti o mai vrajesti asa oleaca pe strada mai povestiti si la urma cand plecati daca ai curajul sa-i zici adica cand se duce acasa o iei de mana finutz
sii zici Numele ei si auzi imi place de tine
:X:X:Xsimti si tu acelasi lucru
? depinde de genul de pers
alt gen ar fi indirect prin sora ta
incearca sa-i zici co placi prin sora ta
fii smecher improviseaza
Am intrebato mai de mult si ea a spus ca eu sunt ca un frate pentru ea... de multe ori am impresia ca ma place! dar nu stiu ce sa cred ex:odta eram la ora si ea scapase mai devreme eu scriam si cand ma uit pe geam ea se uita la mine, odata stateam pe banca si inainte sa plece s-a intors si s-a uitat la mine si multe altele... eu acum nu stiu ce sa cred ea stie ca o iubesc daca ma iubeste si ea de ce numi spune?
De sunat vb in fiecare zi cu ea la telefon...si ea stie ca o plac daca mar place si ea ceea ce nu cred... nu inteleg dc numi spune