Nu poti sti daca esti sau nu insarcinata, Chiar daca nu a ejaculat in vaginul tau, tot exista sanse de pana la 30% sa fii ramas insarcinata. Dar asta vei sti doar peste 3-4 saptamani cand vei merge la ginecolog. Tu analize i-ai facut baiatului asta? Sau nu stii nici daca nu cumva ai luat SIDA sau hepatita?
Ma fato, eu nu o sa te cataloghez din prima, dar o sa-ti spun niste chestii din care o sa tragi tu concluzia.in primul rau ai facut'o la 14 ani si nu e de loc indicat, pentru ca poate fii periculos.in al doilea rand ai facut'o cu un necunoscut care zice "nu doare!" si presupun ca nu stiai, dar macar ai auzit ca doare, era ceva logic din moment ce stii cum actsioneaza. iar in al treilea rand ai facut'o fara sa te informezi.cu alte cuvinte ai facut'o neprotejat, si acum vii la noi "sunt insarcinata?" ai impresia ca pe fruntea noastra scrie test de sarcina sau ginecologie? si totsi ziceti "nu si'a dat drumul in mine", dar de unde sti? numai in zona aia te uitai sau ce? si sa nu'mi spui ca simtseai, pentru ca se poate prelinge doar o picatura, si tu sa ramai insarcinata.
Nu stiu daca tu glumesti, dar sa zicem ca nu... Cum ai facut-o cu un tip pe care nu-l prea cunosti? In fine. nu stiu cum vine asta ca erai curioasa daca doare. Insarcinata sunt sanse sa fii, chiar daca el spune ca nu si-a dat drumu, sunt sanse sa fii ramas. MAi bine fa un test de sarcina, ca sa fii sigura.
Normal ca poti ramane insarcinata si nu numai asta. daca zici ca nu-l cunosti nu sti daca baiatul respectiv este sanatos si poti sa iei foarte multe boli transmise pe cale sexuala daca nu ati folosit prezervativ. ca sa nu mai zic ca esti foarte mica pentru ati incepe viata sexuala si exista riscul de a face cancer uterin. sex iti trebuia la 14 ani?
Alt user care pune intrebari la vrajeala.Nu va plictisiti sincer? sunt oameni care chiar au nevoie de ajutor pe siteul asta iar voi umpleti siteul cu intrebari idioate!
Dragoste, sex cum vrei tu sa-i spui se face cu persoana pe care o iubesti dupa un timp indelungat de cunoastere reciproca, avand o oarecare maturitate, ceva cunostinte despre o relatie intima, cum ar fi folosirea prezervativului care te apara impotriva BTS si sarcina, nu din curiozitate. Iar la 14 ani aparatul tau reproducator este in dezvoltare si nu este indicat sa ai relatii sexuale. Dar, asa se intampla cand nu gandesti
Nu cred iubita ca ai ramas doar daca el nu s-a scapat putin in tine, dar pentru siguranta ta du-te si cumpara de la farmacie un test de sarcina (test barza-asa se numeste), nu e foarte scump si asa afli sigur
14 ani mah? :O:O:O:O doamneee
in loc s te bucuri de adolescenta
stai sa faci sex)
scuze dar` ...totusi...
14 ani?
acum e varsta in cre trebuie sa te distrezi la maxim
si nu ma refer c distractia este sexul
mrg...probabil vei fi insrcinata
succes cu parintsii )
Deci nu. l cunosti bine si deja ati facut sex? u're crazy?:O
cauta pe google simptomele sarcinii
Deciii...
1 la mana sa inventat Prezervativu frateee cand va aud
am ramas gravida dc pui mei a fost si rahatu ala de revolutie?
sa devina oameni mai liberi/culti
oricum daca nu si-a dat drumun tine na-i ramas
cel mai bine ar fi sa vb cu maicata
Parerea mea
si data viitoare cand o faci nu uita de Durex extra fin
fundita ?
Buna! eu am 16 ani si nu mi-am inceput viata sexuala din cate am auzit eu nu ai ramas insarcinata daca nu si-a dat drumul in tine dar nu ti se pare ca trebuia sa faci pasu asta mai tarziu si na spui ca nuki nu-l cunosti prea bine
Pai baiatul acela ma fcaut sa nici macar sa mai gandesc m-a luat in brate si a inceput sa ma sarute si asa sa ajuns la sex
Bananacantareata87 întreabă: