Si ce mai astepti....va intelegeti cand si unde sa o faceti si gasiti voi un cuibusor de nebunii
Tu de care fata zici?
De cea pe care se presupune ca e smecherita, dar o iubesti enorm; de cea care te baga in baie si n-ai habar de ce i-ai putea face... sau?
asa smecherita. e fata cu care am fost mereu si o iubesc dar mereu gasesc motive sa ma cert cu ea. si asta e una care imi da avansuri :@:@::@ si mai e una care tot sare pe mine si vreau sa scap de ea. sper sa intelegeti fratilor... odata... [ Da ma cam plac fetele dar nu vreau sa ma laud ca o piz.da de aia paici pe TPU. ] mersi ca imi raspundeti.
Daca voi nu stiti ce sa faceti nici macar cand fata se ofera pe tava...e clar! Nu meritati ce vi se ofera )
Acu sincer...ce nu stii? Cum sa procedezi in legatura cu ce?
Ea vrea.tu vrei... unde naiba e problema?
Fratello......eu daca eram in locul tau eu ii spuneam da din prima.Ba-ti si tu un apropo intr-o zi si daca spune ca vrea o duci la tine acasa si te rezolva ea.Iti spun eu ca abstinenta te face mai ciufut.Asa ca nu rata o ocazie ca asta.Bafta....Astept funtdita!
Esti virgin? frate...doar fetele pot fi virgine, in cazul baietilor se spune "clopotel", adica cei ce nu au o anumita virsta, sau ce nu au sarutat nici o data vreo fata sau daca nu a avut vreo relatie. Depinde, fiecare vede diferit acest cuvint. VIRGIN un baiat nu poate fi...
Daca doresti sa ai o relatie sexuala cu ea trebuie sa vorbiti despre asta. Daca tot nu esti virgin, atunci ar fi trebuit sa inveti cate ceva din celelalte relatii "amoroase".
Fuce întreabă: