Baiatu' asta se cam joaca.si cu tine si cu prietena ta.nu prea cred nimic din ce spune, daca ar fi asa, atunci sa-tsi dovedeasca.sa se desparta de tipa.si aia nu e prietena ta cea mai buna, aia nu merita nimic.nu se numesta prietena in primul rand.si cu baiatu' ala ar trebui sa stai de vorba.sa vezi ce si cum gandeste.
Ce mai poveste. De ce s-a combinat el cu prietena ta daca te placea pe tine si nu pe ea, cumva parintii tai ti-au interzis sa ai prieten? Mie mi se pare foarte ciudat ca a facut asa ceva si, daca nu a fost un motiv foarte serios sa faca asa, atunci ceea ce zice el nu are suport. Ai grija sa nu vrea doar sa profite de tine si sa nu tina la tine cu adevarat.
Deci il cunosti de 6 ani! Ceea ce trebuie sa faci, este sa te linistesti, sa mai inveti la romana si sa lasi baiatul acesta si chiar si altii.deoparte. Cu asemenea exprimare si cu un asemenea scris, te vei face de rusine. Totul e o mare "balaceala " si ai pierdut mult timp pretios cu. nimicuri.
Fii indiferenta cu el Geo.
Daca simte ceva pentru tine va veni el la tine.Stai linistita ca nu ai de ce sa iti faci griji sau sperante daca te place va veni el la tine.
Toti baieti din ziua de azi vor doar o aventura.
Ai grija de tine
Asa zic toti baietii.Nu il asculta.Si de ce ma rog.Nu utea sa se bage u tine... Daca el tot zice ca tine la tne.Si despre pr ta. Off. Ea nici nu ar trebui sa ii mai rostesti numele.Cum sa fie cea mai buna pr cand ea sta ca baiatul d care iti place
Eu cred ca el e cam fustangiu din moment ce vrea sa stea cu amn2. Daca el cu adevarat te vroia ar fi parasit-o pe prietena ta si ar fi stat cu tine.Totusi eu zic sa nu dau cu piciorul unei prietenii frumoase pentru un baiat, mai ales ca ei au avut o relatie lunga. Ramane la alegerea ta :*
Poate chiar sa considera ca tu esti mai potrivita pentru el.
Dar intr-o asemnea relatie o sa existe mereu tema de a nu fi inselata.De obicei aceste relatii sunt trecatoare, crezi ca merita sa iti distrugi o pritenie pentru o asemnea relatie?
AndreeaI012452 întreabă: