| iness_7101 a întrebat:

Buna ma numesc iness. as avea si eu nevoie de un sfat, dar va rog mult nu faceti misto.am o problema in dragoste, povestea incepe cam asa am o relatie de concubinaj cu cineva de multi ani. totul merge ok cu el insa am o alta problema m-am indragostit de un barbat in insurat problema e ca am facut sex cu el o data si de atunci parca ma uraste dintoata inima, l-am intrebat de ce si el mi-a zis ca nu am fost in pat asa cum avrut el adica sa-i fac sex oral etc, inainte sa avem aceasta relatie de sex ma suna si ma tachina toata ziua la tel pana a obtinut ce a vrut acum sunt eu cea care as dori sa stau de vb macar dar nu pare asa interesat de mine cand il sun imi vb foarte uriit cand suntem fata in fata cateodata ma intreaba de sanatate catreodata nu e cu toane mi-a propus daca vreau sa ne intalnim din nou pentru o partida de amor dar sa accept sa-i fac sex oral de fapt mi-a zis ca facem reciproc, nu stiu ce sa mai cred odata parca nu mai poate dupa mine odata ma uraste nu stiu ce sa mai fac l-am sunat avb foarte urit va mi-a zis cand sunt de acord sa fac chestia aia atunci pot sa l mai sun va rog sa-mi ziceti ce parere aveti de omul asta eu nu mai stiu ce sa cred odata vb frumos odata ma injura si imizice ca nu arat bine ce sa mai cred va rog sa nu ramaneti indiferenti la problema mea dati-mi un sfat sal mai caut sau nu

Răspuns Câştigător
| delisa a răspuns:

NU! De obicei dupa parerea mea oamenii insuraty cand se plictisesc de nevestele lor pleaca in cautare de prada sa zicem asa cu care sa faca tot ce vrea dar tot la nevasta lor se intorc! Barbatii insuraty cauta numai aventuri! EU zic sa nu faci prostya asta de a face sex oral cu el pentru ca cine stie ce mai are prin cap! Oricum daca faci si treaba asta ce rezolvi ca oricum nu va ramane cu tine orice ai face tu! Eu zic mai bine sa nu te injosesti si mai bine las-o balta si vezi-ti de prietenul tau! E mai bine asa pentru ca daca el a vazut ca ai cazut la patul lui acum crede ca o sa faci orice vrea el! Si mai bine nu! Daca dupa ce ai facut sex cu el ti-a zis ca te uraste poate dupa ce o sa faci si asta ce o sa iti mai zica PA si iti mai da si un sut in fund? Parerea mea este ca ai face o greseala daca ai face asta! UITAL pentru ca tu acum esti indragostita si de asta ai face orice pentru ca el sa fie fericit! Da o sa suferi mai mult pe urma! Te pup si ai grija ce faci:*

14 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Iness,tu nu ai nici un pic de respect pentru tine,sau nu ai minte? Una din doua.
Acest tip insurat, vrea sex oral, nimic altceva.Te-a gasit pe tine si forteaza nota pentru ca ii permiti.Nu stiu cum de-l mai tii de vorba,eu cred ca-i trageam si doua perechi de palme si-l trimiteam pachet la nevasta-sa.
Ceea ce cauta el,gaseste contra cost,pe orice centura a marilor orase,multe ar fi incantate sa-l serveasca,trimite-l la ele si nu te mai lasa manipulata!
Scoate-l din viata ta si uita ca exista!
Si, respecta-te si iubeste-te pe TINE, in primul rand!

| fabiola a răspuns:

Oare chiar nu-ti dai seama ca se foloseste de tine?

| unknow a răspuns:

Buna, draga mea >:D<

In pr. randceea ce patesti u nu e normal! sa stii,...
nu am o varsta asa de inaintat;).// si nici muulta experientza!,.dar iti pot spune ca genul sta de barbati[care se lasa cautati si cand vb frumos,.cand vb urat] nu cauta nimic altceva dek sa`si atinga scopul;)

el nu vrea decat sa se simta bine,. vezi tu, ii place asa de tare da tine,.incat vrea sa se simta satisfacut de tine;)),...

barbatii insurati nu cauta decat aveturi,.ceea ce el nu gaseste acasa, la sotie, gaseste la tine [-(.

in primul rand,.prietenul tau, nu cred ca merita sa fie inselat,.

nu fa greseala da a`iti bate joc de cel care te iubeste pentru cel care isi bate joc de tine;)

Nu il mai cauta,. draga mea,.nu merita! este un mizerabil,. respira aerul degaba!

nu te ma intalni cu el! NU! NU!

macar daca eu nu te-am convins,. uita`te la cati oameni ti spun asta! FA ce este bine! nu calca stramb,. ca sa nu ai ocazia sa iti scrantesti piciorul;):) :*

eu sper din tot sufletul ca o sa faci ceea ce aste bine,.si o sa ii dai uitare!:*:*

mult noroc in viata./ numai fericire si sa grija de tine:) :*
te pwwwp! :-h

| BRG a răspuns:

E un om mizerabil, un nenorocit, și un gunoi, nu te m ai combina cu jegosul ăla.

| deniisa a răspuns:

Buna.
Acest individ ori isi dorea doar sex de la tine iar acum dupa ce a reusit isi doreste sa scape de tine, ori intr-adevar nu ai fost asa cum isi dorea el si din nou vrea sa scape de tine. Oricum ar fi concluzia este ca el te vrea doar pentru sex, pentru el esti doar o jucarie sexuala. In plus sa nu uitam ca el este casatorit, cel mai probabil s-a plictisit de sotia lui si cauta ceva nou in alta parte dar tine cont ca orice ar fi seara tot la ea se intoarce iar tu vei ramane mereu pe locul doi. Cel mai bine ar fi sa renunti la el si la aceasta relatie care nu o sa iti aduca nimic bun. Nu te lasa calcata in picioare de o aseamenea persoana si arata-i ca nu esti jucaria lui.
Pa pa

| lauthebest_8914 a răspuns:

Pai tie si greu sa iti dai seama... normal ca isi bate joc de tine

| alinaiiiioana a răspuns:

Sal mai caut sau nu?straight face
sa isi mai bata joc de mine sau nu?
sa fiu in continuare o tarfa pentru el sau nu/? raspunsuri: cautal in continuare ca o sclava ca sai sugi...si sa-si bata joc de tine in ultimul hal si fii o tarfa in continuare ca ce tie o famielie distrusa ceti sunt 2...esti o rusineoh go ondin cauza panaramelor ca tine baietii ne considera curveoh go on

| MicheilaMicheluzta a răspuns:

D-e-s-p-a-r-t-e le el ca daca afla sotia. UUUUUUUUUUUU.o sa o incasezi

| Sicmao a răspuns:

Incearca doar sa profite de tine, parerea mea este ca ar trebui sa-ti gasesti alt partener, el nu te merita.Pentru el nu esti decat o amanta, o aventura, iubirea lui de-o noapte. Pa si ai grija cu astfel de barbati.

| Moiseicip a răspuns:

Parea mea e sa nu il mai cauti deoarece (cred eu)ca se foloseste de tine doar pentru a face sex.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti o femeie minunata scumpa mea si iti irosesti farmecul cu un idiot ca el. Nu mai accepta sa te intalnesti a2a oara cu el si sa faceti amor pentru ca asa va crede ca te are la degetul mic. Pur si simplu ignora-l. Iti va fi greu prima data, dar dupa imi vei multumi. E o relatie bolnavicioasa bazata doar pe sex, pentru ca el, om insurat, este evident ca nu isi va lasa nevasta pentru tine. Vrea doar sa mai iasa din rutina mariajului si se foloseste de tine pentru asta. Si te face pe tine sa pari vinovata pentru ca nu ii sunt satisfacute toate poftele. Te manipuleaza! nu vezi? Lasa-l in pace pe el. Meriti ceva mult mai bun. Nu te mai tine dupa el.

O zi frumoasa si ai grija de tine!

| boggy a răspuns:

1. Iti inseli prietenul
2. Ai impresia ca esti indragostita happy nu faci decat Greseli pe tema asta.
3. Stai linistita si numai cauta... Multumeste-te cu ce ai. mai tarziu o sa regreti.

| bibiliky a răspuns:

Nu-l mai cauta. Cine stie ce iti poate face in viitor daca mai ramai cu el.Shi nici sa nu mai vb cu e l parerea mea.El profita de tine.

| tudoryo97 a răspuns:

Sa nu il mai cauti profita de tine