Buna.
Singur sfat pe care ti-l pot da este acela sa te duci la el si sa vorbiti deschis despre ceea ce simti tu.
Incearca sa-i explici sentimentele tale si ceea ce gandesti si cu siguranta el te va lamuri
Hmm deja este la moda chestia asta cauta un baiat care sa te iubeasca si sa nu se plictiseasca de tine sunt o gramada de baieti care sunt singurei si vor o fata care vrea ceva serios si eu am patit la fel
Hai ca te ajut eu.nu te mai iubeste. s-a plictisit.doi ani deja e prea mult.si lumea e plina de-alde voi. poti schimba zilnic.problema voastra e ca nu stiti sa respectati iubirea si dragostea. a voastra a tinerilorvreau sa spun.santeti atat de superficiali, si combinatie, suna atat de urat, de rece si de strain.dar...sunt problemele voastre.
Da'ne mai multe detalii. Cum se poarta cu tine? E mai distant? Te bate? Iti vorbeste urat? Daca da...cred ca relatia voastra s-a cam racit si ar trebui sa discuti cu el, sa vezi ce se intampla... Oricum, daca tot rau stau lucrurile, incearca sa te desparti de el.
Poate e ceva temporar.trebuie sa aveti o discutie serioasa in doi.nu te feri de adevar chiar daca doare mai bine aflii de la inceput cum stau lucrurile decat mai tarziu sa-ti para rau ca atrecut timpul si nu ati realizat nimic comun.bafta cred ca vei lua decizia corecat doar tu poti face asta