| iulia96_3803 a întrebat:

ma numesc Iulia si sunt cu un baiat de 2 luni si o saptamana...si ultima data cand ne-am vazut, el a facut niste chiestie care mie nu mi-au placut, mai exact a inceput sa ma pipie.Si eu pentru asta i-am zis ca nu mai vreau sa fiu cu el.Si el a inceput sa isi ceara iertare.Eu as vrea sa il iert. dar mi ca o sa faca la fel si data viitoara.Deci nu stiu ce sa fac.Va rog sa ma ajutati, am nevoie de ajutorul si de parerile voastre... orice raspuns ii bine venit si orice sfat.

Răspuns Câştigător
| :X pinky love you :X a răspuns:

Poi dupa id cred ca ai cam 14-15 ani si daca te pipaie doar pe fund este posibil sa nu vrea nimic dar daca are gesturi care chiar te deranjeaza discuta cu el sincer. Daca chiar vrei iarta-l dar daca se mai intampla, spune-i ca nu se poate se fiti impreuna:d. Cu cati ani e mai mare ca tinebig grin?

10 răspunsuri:
| xxdd a răspuns:

E si el "la o varsta" si-l mai apuca.
Nu te mai supara pe el, fa-i si uh la fel, dar nu-l pipai chiar... straight face
thinking ciupeste-l laughing

| gyo_8403 a răspuns:

Pai inseamna ca nu esti fata, e normal ca un baiat sa te pipaie! Mi se pare normal, numai ca nu esti tu normala laughing))

| Romancutza a răspuns:

Eu cred ca orice persoana merita o a 2-a sansa, el nu a stiut ca tie iti place chestia asta, pentru ca sunt multe fete carora le place, deci incearca sa-i dai macar o sansa, iar daca tot continua asa, ar trebui sa te despatiwinking

Ai grija de tine.

Răspuns utilizator avertizat
| Paulaaa a răspuns:

Vad ca nu ai specificat varsta, deci ma gandesc ca nu sti foarte mare tongue.eu zic sa lasi lucrurile sa vina de la sine...la un moment dat o sa trebuiasca sa te obisnuiesti si cu ideea sa te pipaie.pentru ca dupa urmeaza sex si altelelaughing fac parte din viata chiar daca acum poate nu esti pregatita...
eu zic ca cel mai bine e sa il ierti, pentru ca poate nu a stiut ce anume iti place si ce nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiecare are fantezii, dai o a doua sansa dar fii mai atenta daca tii la el o sa fie tot normal, vb cu prieteni iesit prin parc poate inca nu v-ati adaptat cu situatia fa ceva sa nu putreziti de plictiseala fara suparare

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Se pare ca esti foarte mica, esti si putin cam ignoranta erotic, si ai fost educata si cam lacunar...
E destul de firesc ce a facut, dar ai uitat sa spui si anii vostri!
Care e diferenta, conform vocabularului tau intre "a pipai" si a mangaia, in scopul producerii placerii ambilor?! Aud?

| SalamdePorcpentruTriviaAmuzante a răspuns:

E iubitul tauwinking
nu crezi ca are voie?thinking
nu stiu ce sa zic esti prea discreta si nu cumva sa te atinga laughing
totusi mai e iubitul tau zic sa il ierti

| Spinoasa a răspuns:

Hmmm...sa stii ca prin aceleasi momente am trecut si eulaughing)E o stare ft naspabig grin mai ales cand nu vrei, dar eu nu i-am spus si nici nu m-am certat cu el, il lasam desi nu prea imi convenea, acum a devenit ceva normallaughing! Si eu la varsta ta cand imi punea unu mana pe fund indiferent cine era il luam la bataielaughing)! Ai 14 ani nu?big grin

| 666_7474 a răspuns:

Nu trebuie sa faci prea mare caz de astawinking Insa el trebuie sa stie o limita pe care sa n-o depaseasca. Daca tu ii vei permite mai multe s-ar putea sa se ajunga si la alte minunilaughing

Sper ca te-am ajutatwinking