Draga JessyF, daca el a ejaculat in tine fi sigura ca ai ramas insarcinata.
Probabilitatea este de 100%, iar daca nu a ejaculat tot sunt riscuri de 30% pentru ca s-ar fi putut sa aiba acel lichid care contine spermatozoizi.
Consulta un medic, sau fa-ti un test de sarcina.
Puteai sa iei pastila de a 2 a zi, ca sa fi sigura, insa poate nu te-ai gandit!
Succes!
Posibilitatea de a avea o sarcina e destul de mare.De ce nu incerci cu un test de sarcina? Este relevant dupa 10 zile de la contactul sexual.
Da, o sa fii un copil cu copil, dar fa test de sarcina, consulta un ginecolog si apoi spovedeste-te!
Este destul de posibil să rămâi însărcinată.
Du-te şi făţi un control de sarcină, şansele sunt destul de mari ca să rămâi.
Nu te speria stai linistita, fa-ti un test de sarcina si atunci ai sa vezi daca da sau daca nu...
In cel mai rau caz daca esti insarcinata sun t niste pastile te costa 20 lei si scapi 100%
Nu te stresa finca cand te stresezi nu rezolvi nimic,...
Auzi, am si eu o intrebare, cum avionul lui Guess Who "sex din greseala"?
Mai mult ca sigur ai ramas, consulta un ginecolog e cel mai bine la momentul de fata, sau discuta cu parintii tai dar nu cred ca o sa fie prea incantati
Pai mai si intrebi... Daca a ejaculat e si normal, mda bafta as vrea eu sa fiu naselul
Mai fata, cu asa ceva nu e de joaca... Degeaba iti mai iei tu si mama testului de sarcina, daca a ejaculat in tine, e clar ca ai ramas cu burtica. Cum vine asta, " din greseala" ? din greseala te pupi cu cineva, din greseala dai peste cineva, nu faci sex. E naspa de tine, vorbeste cu parintii tai despre asta.
Din greseala pe dracu!
Recunoaste ca ai fost curioasa si gata ce atata, auzi cica din greseala
Sper sa o iei ca pe o lectie invata dintr-o graseala si pe viitor sa n-o mai repeti!
Fa-ti un test de sarcina, dar vreau sa te intreb altceva:el dupa aceea ce ti-a spus?
Pai cand esti beat nu mai sti ce faci eu o data m-am dat la profesorul de religie...
linarkfts întreabă: