Sincer nu stiu daca,, relatia asta,, ar avea viitor, din cate spui, lui i c am place sa si traiasca viata, facand pe sefu, nu cred ca ti ar conveni sa fi papusa lui numai in vacante
Buna!
Oricat de indragostita ai fi tu, pastreaza-ti demnitatea de fata, fi cu caracter si nu-i permite nici sa vorbeasca despre acel subiect ( asta daca s-ar intampla)
Daca ti-a propus asta, fara sa aveti o relatie stabila, e clar ca ori esti doar o atractie pentru el, ori hormonii lui au luat-o razna, adica doar are nevoi fiziologice.
Nu face o greseala de care ai putea regreta mai tarziu!
Da, e greu insa trebuie sa intelegi ca relatia asta nu prea are cum sa reziste daca proveniti din orase diferite. El nu stie ce faci tu in lipsa lui, tu nu stii ce face el in lipsa ta.
Nu merita sa continui sa te gandesti la el deoarece nu iti va ajuta la nimic...
Cum sa reziste relatia voastra daca va vedeti doar in vacante.Si se pare ca cica are o prietena(in fine, nu se stie sigur dar se pare ca dupa ce tu i`ai refuzat oferta se pare ca s`a grabit sa gaseasca pe altcineva.
Sfatul meusincer este sa uiti de el, oricum nu prea vad un viitor in relatia.Stii cum e:,, Ochii care nu se vad se uita.''
Nu, nu merita. Eu zic sa stai linistita ca este mai bine. Nimeni nu iti spune cat suferi dupa o noapte de sex, daca respectivul te lasa cu ochii in soare.
Ideea e ca ceea ce simti tu pentru el e ceva de suprafata, e dragoste orbeasca, dupa ce apuci sa il cunosti o sa afli de fapt cum e el. In principal dac a tipu te pune sa faci sex cu el fara sa te cunoasca e clar ca nu e vorba de dragoste. Eu zic sa cauti in alte parti, oricum timpul le rezolva pe toate.
00Andreea008 întreabă: