În primul rând nu mai plânge, nu are rost, dar asta o să-ți dai seama când mai crești.
În al doilea rând, dacă nu te-a băgat în seamă discută cu el să afli care-i problema. Comunicarea e cheia. Ce s-a întâmplat ar putea fi și o lecție din partea lui. Poate că ai bârfit-o de față cu el pe „grasa aia" (cum îi spui tu, deși să știi că nu e frumos, poate ea are o problemă de sănătate), iar el vrea să-ți demonstreze că nu-i place atitudinea ta și că domnișoara mai plinuță merită o șansă.
În concluzie, vorbește cu el. Noi doar ne dăm cu presupusul, dar ce e în capul lui, doar el știe.
1.67 el 1.69 si aia 1.60 din cate stiu de la ora de sport
42 de kg la 1.67 mi se pare putin cam prea slaba, sincer. Incearca macar sa ajungi si sa te mentii cel putin la 50.
Eee dar nu conteaza asta uite fb meu: https://www.facebook.com/sa.ra.395669
sunt destul de draguta!
I see, stereotypical FB girl. As putea zice ca suferi de narcisism. Stii cum ai putea fi mai draguta? Daca nu mai folosesti atata tencuiala.
Ce tencuiala?
Este un cuvant des folosit pentru machiajul excesiv. Asta este doar parerea mea totusi.
Bine zis!
Sa vorbesti cu el te-ai gandit? nu sal certi.dar te duci la el si ii spui frumos:"auzi.ceo fost cu fitele alea azi? intai nu vb cu mine si apoi te dai la altele?"si vezi ceti spune. dupa raspunsul lui iti dai seama daca tine la tine sau nu
Esti dusa cu capu`. No offese. Poate s-a saturat de tine, si eu m-as satura, daca ai fi asa proasta.
Ca o vorbeste toata lumea de rau, nu inseamna ca e si rea (vorbesc de "grasa aia"). Cu singuranta fata parte din grupul fetelor alora ce se cred perfecte, da care sunt proaste bota (si nu ma refer la note, ca o sa imi spui imediat ca ai note foarte mari la scoala), n-ai nimic in cap, nici un gust, n-ai despre ce sa discuti cu ele, and so on.
Nu te simti ofensata, daca ti-o sufla una mai desteapta ca tine. Ce daca e grasa? fetele mai grase nu pot sa aiba prieteni?
Adica, ce iubit e ala care complimenteaza o alta fata de fata cu iubita lui? Iti zic eu. Nu e!
Nu sunt dusa, aia e o nemernica care injura pe toate fetele, si insulta profesorii, iar eu sunt aia care ii dadea prietenului sa copieze in ora de teste eu sunt cea care ii cumpara tot felul de cadouri si chestii din astea fb grasei : https://www.facebook.com/adelinagyorgiana
Uite si tu fb meu:https://www.facebook.com/sa.ra.395669
Na diferenta? ce mai comentezi acum? a? oricum eu am media 9.96 nu cred ca ea o are la fel ca prietena de care spuneam mai sus e cu ea in clasa, si spunea ca are mentiune nah nu inteleg ce a vazut la ea? rautatea, eu oi fi fost prea amabila!
Link-urile alea sunt e primul semn al prostiei
Faptul ca judeci: Al doilea semn al prostiei
Mai aflu si ca asculti muzica de rahat, citesti carti de ****, urmaresti filme de ****, joci jocuri de ****, ca sa nu mai spun ca la sportivi, il ai pe Michael Jordan, desi, probabil habar n-ai cine e, si pe doua suflate din pariu cu mama ta, and so on.
Nu ca aia ar avea chestii mai bune la aprecieri, dar who cares?
Aaa, si ai putea sa te dai cu (mult) mai putin machiaj, si sa faci mai putine poze ce se vor "artistice". Si sa nu te mai lauzi atata, ca nici tu nu esti Afrodita.
) nu-i ajunge nici la degetul mic! )
ea se crede frumoasa ca are sute de like-uri de-ampulea))
Ahm, fata aia nu stie la ce se refera cuvantul "tencuiala". Nu prea o duce capu`, you know. Astfel de persoane au nevoie de consolare. O gasesc prin like-uri, pare-mi-se.
Fa du-te dracu de proasta ce esti daca nu sti sa raspunzi impuscate gunoiera dracu!
Fa bitchea tencuiala poate sa insemne mai multe lucruri asa ca sugi **** din partea lui taicamiu! pa proasta pizdoasa!
Ho, ho, ca atunci cand lumea iti spune adevarul, tu trebuie sa il accepti, nu sa sari ca o disperata inurand. Doar ma faci sa rad
Nu toata lumea o sa te pupe in cur toata viata, trebuie sa stii asta, copil fara trecut.
Nu ti-ar strica nici niste lectii de limba engleza. Tu, tocmai m-ai facut "curve" nu "curva". "Bitches" (Nu "Bitchies") e plurarul cuvantului ***. Intelegi? Sau e prea greu pentru tine cu litere astea...
Si apoi, nu toata lumea e perfect din punct de vedere fizic, cu alte cuvinte, nu toti pot fi slabi, si tu trebuie sa intelegi asta, si sa nu iti bati joc d eei. Pana la urma, corpul se schimba, conteaza ce ai in cap, si tu nu prea ai nimic.
Peste cativa ani, fata aia o sa fie slaba si frumoasa mai mult ca sigur, tu tot proasta o sa ramai, si de la atata machiaj, o sa faci riduri.
) Sa iti fie rusine mai fetito. eu cand aveam 16 ani, tu te incaltai cu fesul))
Mai ziceai ca fata aia vrobeste urat. mai fato mai, mai controleaza-ti vocabularul ca e mai ceva ca troaca unui porc.
Mda.
Pune mana sa inveti gramatica limbii romane si apoi sa comentezi la mine
Maxim am spus! ) "copil fara trecut")) fetita asta in afara de facebook, nu stie nimic altceva. se asteapta pupata in fund de toata lumea )) nu mai pot de ras) ce fel se zbate si ce fel injura)) OMG. mi-e si mila de ea
Fai ***, nu e vina mea ca tu te bagi ca mata -n oala peste intrebarea mea, si raspunzi de-ampulea! vorba ta!
Mars! :*
)) inger cu coarne si furca
Bifat!
Pai, tu ne spui de nu stiu ce fata, care injrua, si o uraste toata lumea and so on.
Dar se vede clar, din limbajul si din comportamentul tau ca faci parte din grupuletul ala al fetelor "perfecte" care nu fac educatie fizica ca le e lene, li-i scarba de gandaci, nu fac miscare, ca deja sunt slabe si lor nu le trebuie sport, nu au alt subiect de discutie decat baietii, stau toata ziua numa intre ele si vorbesc aceleasi cacaturi zi de zi, and so on.
Si probabil ca fatuca aia e mai rasarita, si d-aia nu o suportati.
Tu zici ca icsuleasca injura, da` cred ca nu realizezi ce ai tastat tu, singurica, cu manutele alea a tale de ingeras.
Pai..parerea mea e sa te dai pe langa alt baiat..sau pe langa mai multi... si sa te uiti la el cu o privire asa..mai seducatoare poate il vei face gelos sper ca te-am ajutat :*
Incearca sa vorbesti cu el despre asta sa il suni sa iesiti amandoi in oras si sa vorbiti despre chesti asta...adika stai putin cum ii spune el la grasa aia ca are un corp frumos si e cea mai frumoasa fata din lume? vorbiti despre asta vorbestei si tu mai mult
funda?
Anonim519 întreabă: