În primul rând nu mai plânge, nu are rost, dar asta o să-ți dai seama când mai crești.
În al doilea rând, dacă nu te-a băgat în seamă discută cu el să afli care-i problema. Comunicarea e cheia. Ce s-a întâmplat ar putea fi și o lecție din partea lui. Poate că ai bârfit-o de față cu el pe „grasa aia" (cum îi spui tu, deși să știi că nu e frumos, poate ea are o problemă de sănătate), iar el vrea să-ți demonstreze că nu-i place atitudinea ta și că domnișoara mai plinuță merită o șansă.
În concluzie, vorbește cu el. Noi doar ne dăm cu presupusul, dar ce e în capul lui, doar el știe.
Sa imi bag picioarele in tine fa proasto ce tu tii cu proastele astea? Mars
Pai, tu ne spui de nu stiu ce fata, care injrua, si o uraste toata lumea and so on.
Dar se vede clar, din limbajul si din comportamentul tau ca faci parte din grupuletul ala al fetelor "perfecte" care nu fac educatie fizica ca le e lene, li-i scarba de gandaci, nu fac miscare, ca deja sunt slabe si lor nu le trebuie sport, nu au alt subiect de discutie decat baietii, stau toata ziua numa intre ele si vorbesc aceleasi cacaturi zi de zi, and so on.
Si probabil ca fatuca aia e mai rasarita, si d-aia nu o suportati.
Tu zici ca icsuleasca injura, da` cred ca nu realizezi ce ai tastat tu, singurica, cu manutele alea a tale de ingeras.