| Gospodina a întrebat:

Buna ma numesc Luiza si am 16 ani.Sunt cu prietenul meu cam de 6 luni,si il iubesc enorm! crying dar problema e ca de joia aceasta care a trecut nu ma mai bagat in seama! M-am intalnit cu el la scoala i-am zis buna si el a trecut pe langa mine ca si cum nu existam. M-a ignorat toata ziua. Apoi vineri cand m-am intalnit cu o prietena,a venit si o grasa langa noi doua,apoi vine si el... si ii spune grase-i:,, Cred ca tu esti cea mai frumoasa fata din lume, cu cel mai sexy corp,,.M-am dus in baia fetelor, si am inceput sa plang! crying deci chiar il iubesc nu stiu pur si simplu ce s-a intamplat cu el, adica m-am mirat cum de i-a spus grasei ca e frumoasa si are forme etc, eu cantaresc vreo 42, sunt slaba (destul pentru varsta mea)sunt si frumoasa, am tot ce imi trebuie si niciodata nu m-a complimentat asa! nici cand eram impreuna! imi spunea doar lucruri gen:,, ce face papusa?,, ce face pisi?,, bla bla bla! Aaa si grasa aia de care spun, toate fetele o vorbesc urat (chiar daca e din alta clasa) e foarte rea, are o voce cam grosuta, si isi bate joc de profesorii de pe culoar(ba ca domnul de sport e nu stiu cum ba ca nu stiu ce). Adica daca voi erati in locul meu vi se rupea sufletul sa il auziti ce a zis!

Plang acum cand scriu, plang noaptea pur si simplu nu pot sa dorm, pur si simplu IL IUBESC!

Ce sa fac sa nu mai fiu atat de distrusa? Ce parere aveti despre comportamentul lui?

Ofer funda!

Răspuns Câştigător
| Bybi a răspuns:

În primul rând nu mai plânge, nu are rost, dar asta o să-ți dai seama când mai crești.
În al doilea rând, dacă nu te-a băgat în seamă discută cu el să afli care-i problema. Comunicarea e cheia. Ce s-a întâmplat ar putea fi și o lecție din partea lui. Poate că ai bârfit-o de față cu el pe „grasa aia" (cum îi spui tu, deși să știi că nu e frumos, poate ea are o problemă de sănătate), iar el vrea să-ți demonstreze că nu-i place atitudinea ta și că domnișoara mai plinuță merită o șansă.
În concluzie, vorbește cu el. Noi doar ne dăm cu presupusul, dar ce e în capul lui, doar el știe.

41 răspunsuri:
| Gospodina explică (pentru SunshineSunrise):

Sa imi bag picioarele in tine fa proasto ce tu tii cu proastele astea? Mars big grin

Răspuns utilizator avertizat
| buzeduulci a răspuns (pentru Gospodina):

Mars! :*

| buzeduulci a răspuns (pentru SunshineSunrise):

laughing)laughing) inger cu coarne si furca rolling on the floor

| Gospodina explică:

CE AVETI? PROASTELOR! de ma crititcati atata!

| buzeduulci a răspuns (pentru SunshineSunrise):

Bifat!laughing

| Behindyou a răspuns (pentru Gospodina):

Controleza-te.

| Behindyou a răspuns (pentru Gospodina):

Pai, tu ne spui de nu stiu ce fata, care injrua, si o uraste toata lumea and so on.
Dar se vede clar, din limbajul si din comportamentul tau ca faci parte din grupuletul ala al fetelor "perfecte" care nu fac educatie fizica ca le e lene, li-i scarba de gandaci, nu fac miscare, ca deja sunt slabe si lor nu le trebuie sport, nu au alt subiect de discutie decat baietii, stau toata ziua numa intre ele si vorbesc aceleasi cacaturi zi de zi, and so on.

Si probabil ca fatuca aia e mai rasarita, si d-aia nu o suportati.

Tu zici ca icsuleasca injura, da` cred ca nu realizezi ce ai tastat tu, singurica, cu manutele alea a tale de ingeras.