anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma numesc Madalina si am si eu o problema.
Imi place de un baiat mai mare cu cativa ani ca mine.Acesta stie dar pur si simplu nu-mi da importanta.Intr-o zi mi-a spus pe messinger ca se combina cu mine daca nu avea prietena.Si eu una nu stiu ce sa cred si sau intamplat mai multe coincidente.Si cea mai fregventa este aceea ca n fiecare dimineata cand ma duc la scoala il vad trecand cu masina. Oare ce sa fac? Imi puteti da un sfat? Sau macar metode de al uita! Multumesc mult!

2 răspunsuri:
gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Buna Madalina, daca acest baiat mai mare ti-a spus ca se combina cu tine, dar deja are o prietena, este un neserios. Nici in gluma nu se spune asa ceva. Probabil ca vrea ceva nou, poate si sex. Nu-l lasa sa te manipuleze, mai ales ca este mai mare ca tine. Nu-l cunosti atat de bine ca sa ai incredere in el...eu una n-as avea!
Lasa-l sa-ti faca "curte" cat pofteste, ca oricum n-ai ce face cand vine pe la scoala cu masina, si vezi ce se-ntampla in timp. Daca n-are ganduri serioase, va renunta foarte usor. Toti baietii cred ca fetele sunt prazi usoare si cad repede in lat. Nu-i da ocazia sa creada asa ceva despre tine! Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vrei prieten te uiti dupa baieti dar dupa gramatica nu, incearca sa scrii si tu coerent si corect, messinger se scrie messenger, aici te vad baieti din toata tara, daca vrei sa te placa cineva incepe de la gramatica, este foarte importanta.