Nu ii inteleg pe baieti in cazurile astea. Probabil ca a avut un moment de slabiciune, si a crezut la inceput ca vrea sa fiti impreuna, dar mie una mi se pare ca e confuz baiatul, daca zice si ca nu vrea sa vorbiti in pauze ca il streseaza colegii...parca i-ar fi rusine cu tine. Uita-l( cer prea mult, dar macar incearca). Continua sa fii indiferenta, iar daca ai ocazia fa-l gelos, dar sa n-o faci intr-un mod evident. daca te place va veni el la tine pe urma
PAi cred ca si-o batut joc de tine, adica te sarutat si seara ti-a zis pe mess ca nu este nimic intre voi.intreabal si obligal sa zica sincer ce crede despre tine.
Buna! probabil e din cauza prietenilor lui. El greseste daca e asa, nu zice nimeni ca nu trebuie sa tinem cont de sfaturile prietenilor dar pana la urma e numai decizia noastra! Lasa` l in pace pentru moment si daca nu face el primul pas sa vorbiti, intreaba`l ce-a fost, de ce s-a comportat asa... Dar nu uita Roata se intoarce! esti inca destul de mica. dar in timp vei realiza mai multe lucruri. Ai grija de uh :* 0 zi frumoasa
Eu cred ca si lui ii place de tine, dar parerea prietenilor lor lui se pare ca e mai importanta decat propriile dorinte!
Te sfatuiesc sa nu il cauti, sa il ignori total, e posibil sa il ''intarate'' asta si sa te caute el. Oricum, indiferenta e cel mai bun pas.
Nustiu. :-s
Cn stie? :-s
Poate face misto de tine sau nu stiu...
N-am probleme din astea pentru ca nu imi fac iubit. :-&
Mimik, niciodata nu mi-a lipsit iubirea in familie. Da, m`am intalnit cu el, am zis asta. Si nu am zis ca il iubesc, am zis ca il plac. Si lui i-am zis ca il plac, mi se pare corect sa ii zic la un baiat in fata ca sa stiu ce sentimente are fata de mine, eu asa cred ca e cel mai bine, mai ales cand stiu ca baiatul e timid. cius!