Complicat. Frecventa actelor sexuale e o chestie negociata deseori in cuplu, femeile avand, in general, o nevoie mai scazuta de sex decat au barbatii. Intrebarea este daca atunci cand faceti sex ea se simte bine, initiaza contactul sau e un fel de compromis pe care il face pentru relatia voastra? Daca se simte bine, probabil nevoia ei de sex este foarte scazuta dar exista; daca e vorba de o "favoare" pe care ti-o face 1 data pe saptamana, posibil sa fie foarte inhibata, poate chiar frigida sau asexuala. Intr-adevar, sunt ceva ani la mijloc, daca pe alte planuri va intelegeti, eu zic ca merita sa faceti niste eforturi. Poate sa mergeti la consiliere de cuplu, sa invatati cum sa va ascultati si cum sa fiti mai receptivi unul la nevoile celuilalt. Cu ocazia asta, poate descopera si ea cauza pentru care este inhibata sau nu simte nevoia de a face sex.
Pai sti ca se spune ca sexul e important in relatie.si este... ajungi la momentul in care nu va potrivit la pat.iti recomand un film Kenssey cred ca numeste nu sunt sigura. Oricum esti inca tanar stiu ca la baieti e foarte important sexul sau mai bine zis metoda asta de destresare . Ori ai o discutie sincera cu ea, si incearca sa-i spui ca nimeni nu s-a nascut invatat, si ia-o cu binisorul. ii trebuie o discutie cu fetele. dar daca si prietenele ei sunt la fel... I'm sorry for you. muuuuuuuuuuulta bafta iti doresc
Ar fi bine sa mearga la un consilier. Uneori daca esti stresat din alte motive, nu ai disponibiltate pentru viata sexuala. Poate are preconceptii din familie referitor la chinul care-l reprezinta viata sexuala si din nou ar fi bine sa vorbeasca cu cineva matur. Mintea, modul de gandire, este cel mai imporanta factor sexual - parerea unor mai multi.
Sa-mi fie cu iertare dar m-ai zapacit de cap cu frazele interminabile si pline de greseli! O problema simpla se transforma intr-una foarte grea. Tu nu te-ai indragostit de o persoana pe care sa o iubesti asa cum e ea, ci te-ai indragostit de o persoana pe care ai sperat sa o schimbi cum iti place tie! Ei bine, asta nu se poate! Fiecare are sensibilitatile lui, formele de exprimare, este greu sa mergi dupa reguli la 25 de ani! Ori o iubesti asa cum e, cu bune si cu rele, neregretand timpul trecut, ori renunti!
Daca parintii au terminat divortul nu are de ce sa mai fie stresata, faptul e consumat.Stai de vorba cu ea vezi care e cauza comportamentului ei, poate are o motivatie. Eu zic sa mai ai rabdare cu ea, sa se termine si partajul sa vezi ce motive mai pune. Urmeaza sfatul userului Psiholoaga poate merge(mergeti) la un consilier.
Urgent la consiliere de cuplu- impreuna! si la ginecolog, ea poate avea ceva organic jos, care-i afecteaza functia sexuala normala! Si trebuie discutat foarte srios atitudinea ei - nu e normal ca cineva sa te inteleaga si astepte 3 ani si7 luni! - mai ceva ca-n filme (dar uite, iar Viata bate filmul!) iar apoi sa te trezesti ca ea nu simte, nu vrea, nu poate, etc... Pai ce-i asta calugarie-n centrul urbei?! Vedeti dar ce importatnt este sa stii "exact" cu ce si cine ai d a face?! Ignoranta se pare ca isi cere tributul! Spune-i frumos fetei ca intr-o relatie de cuplu viata intima este foarte importanta pentru echilibrul afectiv si hormonal, si daca nu poate intelege, intreab-o daca nu i-ai fi ramas alaturi, si nici altcineva (cine sa astepte atata timp "maturizare"?) cum a r fi fost sa fie si acum singura si neatinsa, neinteleasa, ci privita ca o ciudatenie rarrissima?! In cei 3, 7 ani, tu puteai fi demult casatorit si chiar tatic! deci rabdare, rabdare, si intelegere, dar pana unde?! Nu ai nici o obligatie sa te sacrifici pentru un om cu probleme, care nu simte mare lucru pentru tine, si asa mai departe! In plus, trebuie sa intelegeti amandoi ca dragostea nu este acelasi lucru pentru toti oamenii, pentru ca suntem foarte diferiti! Fiecare om are un suflet si un destin, si a te agata de cineva, datorita unor disfunctii si incapacitati personale, si a-l impiedica sa-si traiasca viata frumos si normal, nu este firesc! Analizati-va foarte serios relatia si sansele, reevaluati tot, dupa cosiliere si analize, si decideti! Banuiesc ca tu vei vrea si copil, ori, o femeie atat de dificila, rece si iritabila din orice!, nu pare a fi deloc o mama potrivita, si mai mai ales sa fie tot asa, dupa atata timp, alaturi de tine! Success!
Pai nu te supara ca te intreb, dar esti sigur ca nu te inseala? poate este satisfacuta de altcineva si de asta nu are nevoie de dragoste. iar la varsta ta, sa astepti atata pentru ceva total normal mi se pare f mult si o dovada reala de iubire. eu zic sa o presezi sa recunoasca faptul ca are pe altcineva, dar doar daca ai banuieli ca e asa. daca esti sigur ca nu te inseala, incearca sa ii explici cu frumosul de unele nevoie omenesti si de unele bonusuri ale sexului intr'o relatie