Ai innebunit? poate fi prietena asta a ta cit n-ar fi de cooL, erai pe cale sa te sinucizi la dreaku , nu fa prostii de astea data viitoare,,, sa trecem la serios : este cunoscut faptul ca orice Cioban(baiat) poate avea o prietena cit n-ar fi ea de sexy. Femeile vor cistigate, le place cind esti mort dupa ele ... PRIETENIE strinsa intre fete si baieti nu exista, pentru ca de cele mai multe ori fetele se indragostesc,,, NU STIU daca ai o prietenie cu ea strinsa, DAR te sfatui sa o OBTII,,, astfel cu timpu se va indragosti, trebuie sa deveniti cei mai buni prieteni, fai glume vorbeste mult cu ea,,, fa-o sa se simta bine in compania ta,, EA stie ca o placi, si poate crede ca FLIRTEZI,,, dar incearca sa fii cit mai PRIETENOS,,
VIATA NU S-A TERMINAT,, ai grija cu pastilele si chestiile astea Nu e ultima fata din viata ta,, ai grija,,, si tine minte relatiile nu se fac asa rapid : Mai intii PRIETENIE apoi IUBIRE ca-n povesti
Frumoase fotografiile dar din pacate nu e nimeni in iele frate mergi la ea cu tupeu si spune-i asa '' uite eu te plac foarte mult. vrei sa mergem la un suc si vorbim acolo mai multe si ii povestesti povestea care ai povestito aici si iti zic eu ca o sa se combine cu tine din mila sau de frica ca o sa te omori iti zic sigur ca merge
Bai..deci vrei sfaturi da?
1.Scrie si tu sa inelegem si noi.
2.Nu stii sa scrii nimic."EA" nu se scrie"IA"..Frate ai 16 ani, pana si unul de 8 stie sa scrie mai bine ca tine.
3. Fata nu te place si gata. Termina-te!
4.Esti un fraier ca te tii dupa ea ca un caine.
5.Si..daca chiar o iubesti, treci peste
6. Minte-o! Fiecare merita o sansa:Adica daca vrei sa iesi cu ea spune-i ca sa mearga cu tine la un restaurant, sau daca traiesti la tara invit-o in padure la un picnic
Crede-ma merge! Sun-o si spune-i ca ai invitat mai multi prieteni.Vine la picnic, iei un cosulet cu mancare, si cand te trezesti sa-i spui"Doamne.Niciun prieten de-al meu nu a venit.Prostii!''. Pune-ti muzica, dansati, si etc.
Si acum sa iti spun o chestie. Mi-a placut si mie de un baiat, si nu i-am spus.Suntem la aceeasi scoala, dar n clase diferite.In ultima zi, in saptamana scoala altfel, dirigu lui ne-a invitat la o petrecere la ei, noi venind la scoala doar 3 fete.Si de atunci ma place si el, adica de ieriSucces!
anonim_4396 întreabă:
Remusopen întreabă: