| Mihai_4495 a întrebat:

Ma numesc Mihai si am 13 ani.Eu si cu un coleg de clasa, ne contrazicem de citeva zile de la un lucru. El spune ca fetele au ciclu chiar si daca nu sunt virgine iar eu il contrazic.

Va rog mult spuneti-mi cine e corect!
dau funditahappy

Răspuns Câştigător
| Maya. a răspuns:

Buna! Uitelaughing, fetele pot sa fie virgine chiar si atunci cand au ciclulaughing. e normal, dar asta incepand odata cu pubertatea adica cu 11 ani sau mai sus.

18 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Deci hai sa te lamuresc.nu prea are nicio legatura virginitatea cu venirea mesntruatiei. Unei fete ii poate veni ciclu de la 9-10 ani oricand, in orice moment, si treaba asta tine pana pe la 50 de ani, indiferent daca se culca sau nu cu cineva, Deci nu are de-aface una cu alta.

| Libelle a răspuns:

Miky ce dezinformat/a esti mamaaaa...

| shtephie a răspuns:

Da, fetele au ciclu' chiar daca sunt virgine!winking
Daca se dezvirgineaza la 20 asta ins ca pan la 20 nu are ciclu?!hee hee

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Fetele au ciclu şi dacă sunt şi dacă nu sunt virgine. Ciclul este întrerupt doar în perioada sarcinii şi se sfârşeşte odată cu terminarea perioadei fertile la femei, pe la 50 de ani...

| paramore a răspuns:

hee heeare dreptate colegul tau
au ciclu chiar daca sunt virgine, de obicei le vine pl 12, 13 aniwinking

| 16.laura.16 a răspuns:

Fetele au ciclu pana la 45-50 de ani. Nu conteaza virginitatea.

| Whatthehell66 a răspuns:

Se pare ca, colegul tau are dreptate tongue

| Whatthehell66 a răspuns:

Doamnee. Miki sa stii ca si fetele virgine au ciclu. Daca tu nu ai avut nu inseamna ca toate fetele de pe glob nu au avut. Omg!straight face

| Daria a răspuns:

Omgrolling on the floor
Normal ca si fetele virgine au ciclu.
Tu de pe ce lume vii?

| evelin_1888 a răspuns:

Poti sa fi virgina si sa ai menstruatie...menstruatia poate aparea intre 11 si 16 ani(fetele de 11 ani majoritatea sunt virgine)

| zalisa a răspuns:

laughing Fetele au ciclu și daaca sunt virgine, și daca nu sunt, asta pana la meno-pauza. Deci, ai pierduttongue

| mygirl_the_best a răspuns:

Dragule vezi tu toate fetele au ciclu de la o anumita varsta indiferent de situatie fie ca sunt virgine fie ca nu. 1 data la luna si dureaza maxim 7 zile deci ciclul este ca spermatoizi si ca acesta raman insarcinate si in timpul sarcini nu mai au ciclul timp de 9 luni si dupa revin ca inainte.bafta

| Serena1993 a răspuns:

Cand sunt virgine fetele nu au ciclu!
dar atunci cand nu mai sunt virgine au ciclu!

| Onutssa a răspuns:

Offff, pe ce lume traiti?! Fetele au ciclu si daca sunt si daca nu sunt virgine. Au pana la menopauza, adica pana la 45-50 de ani. Sper ca te-am lamurit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linoh go on.ai s invetzi la anatomiehee hee. in clasa a 7a daca nu ma inshelthinking

| schlau a răspuns:

Esti un prost. Tu in loc sa te tii de scoala te intereseaza de ciclul fetelor.Ba du-te la un doctor.Mai te si contrazici cu ala si te faci si de ras aixi.laughinglaughing

| madalina_5338 a răspuns:

Mihai fetele au ciclu indiferent de virginitate sau nu

| Suke a răspuns:

Da...are ciclu si daca nu sunt virgine incepand de la 14 anitongue