| nicol2111 a întrebat:

Buna ma numesc Nicol am 15 ani. Iubesc mult un baiat care e cu un an mai mare decat mine eu am fost cu el, dar el niciodata nu m-a iubit, doar m-a lasat sa cred ca ma iubeste cand de fapt el si-a batut joc de mine jucandu-se cu mine si cu mintea mea.Acuma e impreuna cu o "prietena" de-a mea pe care chiar o iubeste, dar eu mi-am tot spus mie ca nu-l mai iubesc si ca-l urasc, dar tot pe mine ma mint ce sa fac?

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uita-l, nu te merita...

| AℓℓeAℓℓexa a răspuns:

Incearca sa il eviti,sa scapi de tot ce iti aduce aminte de el. Daca acestea vor disparea cu timpul vei uita despre asta,incearca sa nu mai vorbesti cu el deloc, atunci cand vine la tine prefa-te ca nu-l auzi si ignora-l si pleaca. Asa uiti o persoana, dar mai trebuie inca ceva. O alta persoana care sa iti umple golul din inima happy. Doar trecerea timpului te va ajuta, si mai bine, ar fi sa iti faci un nou iubit. Bafta!winking

| 7639781254 a răspuns:

Ocupa-ti timpul cu chestii interesante. Apuca-te de un sport, de o carte buna, de pictat, invata sa crosetezi, sa machezi, sa coafezi, distreaza-te alaturi de prietenii tai si in curand ii vei uita pana si numele. Iti doresc multa bafta si sper sa nu mai suferi pentru toti nemernicii. :*

| Dariusuu a răspuns:

Nu te merită draga mea, lasă pe altcineva să te facă fericită.

Uită-l!

| TomyRO a răspuns:

Nu ai de ce sa te mai gandesti la el, treci mai departe, viata continua iti vei gasi pe cineva mai bun.

| grab a răspuns:

Fa trei poze: tu ea si el si uita-te la pozele alea cate 5 minute separat si 5 minute impreuna si scrie pe o foaie ce observi ca diferente si asemanari intre voi 3.
Lasa-i sa fie fericiti.
Poate ce a facut el nu a fost intentionat a vrut doar putina joaca si are prea mult farmec. Sau poate tu ai perceput interactiunea voastra mai mult decat era.
Succes!

| Anne07 a răspuns:

Poate placi, ca a iubi e prea mult la 15 ani laughing