| nykowapetona1320 a întrebat:

Buna ma numesc Nicoleta am 13 ani si aseara am avut primul sarut cu un baiat de 20 de ani el m-a sarutat deci eram in masina lui eu mama si tata a mers la un magazit mama s-a dat jos sa urce la aia sus nu stiu... iar mie imi era sila sa ma dau jos si am rams cu el deci eram sigura ca ma va saruta si am ramas acolo ma rog a pacat masina si am coborat... mergand el a inceput sa ma alinte si mi-a zis sa nu mai fiu rusinoasa si a venit m-a luat in brate si m-a sarutat deci nu stiam ce sa fac in acel moment eram foarte emotionata. si faza e ca nu stiu sigur daca i-a placut deci i-am zis ca nu stiu sa sarut si mi-a zis ca e ok ma invata el mie mi-a placut foarte tare dar nu sunt sigura daca si lui i-a placut.

please un raspuns voi ce credeti ca i-a placut?

12 răspunsuri:
| RicăPăturică a răspuns:

Mie ca baiat la 20 de ani mi-ar fi rusine sa fiu cu una de 13 ani.

| AnnaAbba a răspuns:

El nu te place. Te.a vazut frumoasa si draguta si a zis sa te incerce un pic. Nu te lasa influentata de el. Si oricum la 20 de ani el nu cauta pustoaice din astea de 13 ani. El vrea doar sa te f**a.

| danut222 a răspuns:

In Primu rand un baiat de 20 de ani nu se coabara la o fata de 13 ani...Sau doar daca simte nevoia sa f*ta cv...intelegi? Eu zic sa nu te lasi la el. deoarece el vrea alt cv dela tine nu te iubeste Eu zic sa ai grija.

| Maria1927 a răspuns:

Eu cred ca i-a placut.Ex:verisoara mea s-a casatorit cu fostul ei prof de ed.fizaica sau fratele mamei mele era cl.11 si a luat-o in brate sa dea 1 sunet la 1 septembrie si acum ei se inteleg extraordinar de bine.Eu cred ca meriti sa incerci.Altora le pare chiar penibil, nasol dar mi se pare foarte normal.
Accepta o dragoste care ti se ofera decit una care s-o cuceresti
Sper ca ti-am fost de folos
Succes in continuare cu acel tip

| Ceawdear a răspuns:

Eu zic sa treceti la futailaughing lasa-l naibi de sarut si sariti la futai ca asta vrea baitu ala ca nu s-ar uita la tinewinking el se da pe langa tine sa te f*ta daca arati si bine cine e de acord cu mine sa zica EU

| NikkiNicoleNikki22 a răspuns:

Buna din nou deci nu mai am acel id pentru ca nu mai stiu aprola deci mi-am facut alt din asta. Chestia ca vrea alt cv de la mine nu prea cred daca vroia aia de la mine nu ma mai alinta si imi vorbea frumos asa ca nu vrea chestia aia de la mine si mai ales ca imi ciunoste parintii inca ma i putin chestia cu sarut el m-a sarutat si loool mi-a placut dar chestia e ca nu sunt prea sigura ca i-a placut si lui as vrea sa aflu in trun fel i-am lasat un mass pe mess. si acum sa vedem ce zice. dupa ce terminaseram sa ne saruta mi-a zis "vezi ca stii sa saruti" si eu i-am zis nu stiu... daca vreti sa mai ziceti ceva sa imi lasati un mesaj aici petupu multumesc anticipat

happy crezi ce vrei

LOOL nimeni nu a zis cv de combinatzie doar ca imi place de el si cred ca si el ma simpatizeaza nimic mai mult el cu treaba lui eu cu a mea

| LiniiCox a răspuns:

Aici intervine Liniilaughing.Bai fata gandesti? Unul de 20 cum sa se uite sa tine [daca ai 13 ani?]. Omul cere pasarica fata dragahee hee.Asa ca. poti sa te lasi de meserie cu tipul astablushing Ai grija ce fckiss.te pupkiss

| maditzha a răspuns:

Daca el te place sunt sigura ca i-a placut indiferent daca stii sa saruti sau nu dar prima data incearca sa-ti dai seama daca el chiar tine cu adevarat la tine pentru ca totusi 7 ani e o diferenta e normal ca ai fost emotionata dar la varsta lui are si alte nevoi si fi sigura ca iti va cere sa ii le indeplinesti iar refuzi cel mai sugur te va parasi t sfatuiesc sa nu ai primul contact sexual la varsta ta pentru ca nu esti inca dezvoltata complet si te va durea mai tare decat daca ai face asta peste un an sau 2 iar daca tu hotarasti sa o faci asteapta un timp pentru ca s-ar putea ca el sasi doreasca doar atat apoi sa te paraseasca. Deci important este sa te asiguri ca esti importanta pentru el si ar fi bine sa nu te lasi asa usor deoarece il vei face sa creada ca poate obtine tot ce vrea de la tine. Sper ca team putut ajuta. Succes!

| Anonimailiunestepeionut a răspuns:

Poate da, poate nu. Desi eu nu cred ca un barbat de 20 de ani nu se uita la o fata de 13. Nu stiu ce sa zic...

| anonima33 a răspuns:

Cred ca e prea mare baiatul pentru tine...nu cred ca te vrea din dragoste.succes si ai grija de tine