Aflai nr de tel sau facebook ceva si vb mai mult cu el. poate aceiasi problema are si el.se gandeste daca tu il placi sau ii e frica sa faca primul pas.dar ai grija.cand esti indragostita ti se pare ca acea persoana se uita numai la tine pentru ca doar pe el il ai in cap.cine stie unde se uita el de fapt
sper ca ti am fost de folos si n am nevoie de funda ta
Du te la el fa sex cu el ramai gravida si il cuceresti pe viata
sper sa primesc fundita.
Scuza ma dar tu ai parintii?
De ce nu le spui lor ce problema ai si ce te framanta cel mai mult?
sper sa primesc fundita.
Preia initiativa si vezi ce vrea Don Juan-ul cu tine! In fond n-ai nimic de pierdut!
Nu e raspuns de funda dar incerc .deci cum sa zic. Du-te ma la el in viata trebuie sa ai tupea daca esti fricoasa ma rog asa ce crezi ca rezolvi iti e frica de aia de aia vreau sa zic un exemplu minor. De 8 martie nu am dus floare la diriginta si fac prega cu ea ma rog dar cu tupeu dupa ore peste o juma de ora am fost cu tupeu si am dus acele flori sti o mica poveste sa ai tupeu daca nu risti nu castigi!
Succes
Foarte incalcita povestea ta.In fine, pai cel mai bine ar fi sa te duci la el si sa abordati diferite subiecte, merita sa incerci :*. Sau daca are facebook, da-i like si poate se va imprieteni mai mult cu tine.
Hey buna in legatura cu problema ta. daca se uita la tine tot timpul uh la el.incearca sa vorbiti mai mult sa iesiti afara si dintr-o data sa iti iei inima in dinti sa il intrebi daca te place sau nu noi nu iti putem da raspunsul exact.raspunsul exact P.S : esti prea mik deci gandeste-te si la asta.
@VadTot eu tiam vorbit urat tie? a si acest site este pentru intrebari stupide ca ale mele asa ca te rog frumos respect eu nu tiam vorbit tie asa