| NeKtar a întrebat:

Ma numesc Rares si am o fantezie si anume ce s-ar intampla daca mi-as inghiti propria sperma stiu ca suna ciudat nu sunt gay dar imi place sa incerc lucruri noi.Va multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| dorutza_9395 a răspuns:

Putini ar avea curajul sa-si exprime o astfel de fanteziehee hee.
Nu s-ar intampla nimic special, iti implinesti o fantezie in pluswinking. Plus ca nu are un gust atat de rau din cate am auzit eu...

13 răspunsuri:
| souls0eater a răspuns:

Nu cred ca s`ar intampla ceva laughing incearca si spune`mi si mie dupa

Răspuns utilizator avertizat
| piciuk a răspuns:

Care era intrebarea? daca vrei s-o inghiti treaba ta, dar asta nu se numeste fantezie, ci scarbosenie.

| Азбука a răspuns:

Altul cu afectiuni psihice! straight face

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Păi ce să se întâmple? O să afli ce gust are sperma ta în acel moment şi atâta tot.
Nu există niciun fel de risc fiziologic de vreun fel dacă faci asta.
În plus, gustul spermei depinde şi de alimentaţia celui care a ejaculat-o, motiv pentru care există şi diete pentru îndulcirea spermei (uite-aici material didactic: http://www.unica.ro/......-7092.html ).
În fine, spor!

| RyanGeorge a răspuns:

NeKtar. hmm... ce nick, ia vezi pune-l in sticla si beal ca nu degeaba ai nick-ul asta.

| gabitza_6878 a răspuns:

O sa strambi din nas
nu cred ca e buna :-&

| Libelle a răspuns:

Doamne.suferi...

| motherfuckerstyle a răspuns:

Nu cred ca se intampla nimic:d dar acum sa vb serios.Ai consultat vreun psiholog?[sunt sigura ca daca ii povestesti lui fantezia ta o sa te inteleaga]

| danielagoldica a răspuns:

Adun-o in fiecare zi intr-o cana si apoi invita-ti familia la un pahar de sperma!

| Doddel a răspuns:

Baaaai Fernando, esti exact ca el " nu sunt gay ".

| kindness a răspuns:

Ratatule

| Meryem027 a răspuns:

Doamne, lumineaza-i mintea! straight face

Întrebări similare