| RaulBBY a întrebat:

Buna ma numesc Raul, am 17 ani.Doresc sa stiu cum pot sa refuz o fata frumos XD fara ca ea sa se supere. Nu este vorba de o fata anume insa pe oriunde merg se gasesc cateva fete care imi cer numarul de telefon, ma intreaba daca vreau sa ne intalnim sau sa fim impreuna asta se intampla foarte mult si pe facebook. A inceput sa ma deranjeze foarte tare. Ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| pietrean a răspuns:

In cazul in care vreo fata iti cere numarul de telefon, poti sa-i dai de inteles ca ai o prietena deja si nu i-ar place sa te vada vorbind cu o alta persoana de sex feminin.
Sau poti sa-i dai o cifra gresita din numarul tau de telefon.
Sau ii spui, sa ti-l dea ea pe al sau si ca o s-o suni tu cand o sa ai timp.

5 răspunsuri:
| cristimihailov a răspuns:

Declara-te homosexual.

| Cσcσ a răspuns:

Salut!
Dupa poza ta de profil imi dau seama ca esti rockerhee hee.Ar trebui sa te obisnuiesti cu asta.Ca sa le refuzi, spune-le pur si simplu NU si gata.Tu cum ai vrea sa le refuzi frumos? Poate le inviti si la bal.A, scuze laughing, la concert.

| RaulBBY explică (pentru Cσcσ):

Pai am ripostat de cateva ori insa le cade imediat fata si se poarta de parca le-ai dat cu-n pumn in gura laughing, eu vreau sa le fiu prieten insa unele fete merg prea departe -_- PS: Da...da sunt rockerwinking

| Cσcσ a răspuns (pentru RaulBBY):

laughing
:p Ok

| georgianageo13 a răspuns:

Daca esti pe strada si si o fata sau mai multe iti cer numarul de telefon spune-i frumos ca te grabesti sau sa ai deja o prietena. Sper ca te-am ajutat