| RaulAdyCristian a întrebat:

Buna,ma numesc Raul, am 18 ani si am o sora de 15 ani jum. Acum trei seri din "greseala" am dat peste o conversatie cu "iubitul "ei.In conversatie era vorba despre cum in seara aia ei o sa faca sex oral si hmm in fine.Cei doi "porumbei" tb sa se intalneasca PE ASCUNS la ora 9 la el acasa.Eu (fara sa stie ea desigur) m-am dus la baietel acasa la 9 jumate. Baietelul era singurel cu bunica acasa.Mi-a raspuns bunica la usa,am rugat-o sa ma lase sa intru,baba m-a lasat sa intru pt ca ma cunoaste fiindca am adus-o pe soramea de multe ori acolo. Am intrat peste "porumbei" nu credeam ca intr-o jumate de ora ei trec la treaba. Mi-a fost rusine sigur pt ca am vazut-o pe sorameo la #### omg incerc sa uit insa dupa ce am asteptat sa se imbrace am vrut sa o iau acasa, da tot ea nervoasa desigur a zis ca ea nu pleaca nicaieri. Atunci mi-am permis sa o plesnesc fata de prietenul ei si am plecat.Tot cu tupeu in masina, m-a intrebat pe mine ce cautam eu acolo..adica WTF? la 15 ani...bine am cam jignit-o spunandu-i ca o sa ajunga curva ca la 15 ani sa accepte sa-i faca tampitului ala sex oral si altele.sad Nu am spus-o lui maicamea (mama fiind doctora ginecolog) dar ma gandesc sa ii spun pt ca ea a facut o greseala mare si eu am vorbit tot timpul deschis cu ea si imi spunea toate secretele ei,dar faza asta nu prea trece usor. Ea nu mai vorbeste cu mine si tatal meu a observat si m-a si intrebat daca m-am certat cu ea...da eu ce puteam sa spun decat "Nu,nu m-am certat cu ea, nu stii ca asa e ea" Ar tb sa ii spun mamei sau tatei? Am eu 18 ani da...tot la ei apelez..sau daca nu ar tb sa le spun parintilor ce ar tb sa ii spun ca sa inteleaga ODATA CA NU E BINE CEEA CE FACE deloc deloc

35 răspunsuri:
| CheshireDeadCat a răspuns (pentru Th3AbSinTh3):

Că eu-s de pe altă lume happy

| Th3AbSinTh3 a răspuns (pentru CheshireDeadCat):

Era de ajuns sa spui ca esti din alt oras laughing)

| Happyjump a răspuns:

Întâi vorbește cu sora ta si apoi Spune-le si părinților

| CheshireDeadCat a răspuns (pentru Th3AbSinTh3):

Altă ţară*

| Baws_Tha_1999 a răspuns:

Eu zic, ca tu esti destul de mare si pentru a-i castiga ei increderea si a pentru a vorbi deschis cu tine sa nu-i spui parintilor. Eu zic, sa vorbiti doar voi 2 (tu si sora ta) despre toate riscurile la care se supune si ca nu este bine sa inceapa o viata sexuala de la varsta aceasta, macar 2 ani sa mai treaca si incearca sa te faci prieten cu ea, nu sa o spui parintilor, avand in vedere ca esti destul de matur si stii unele lucruri si poti vorbi cu ea, numai incearca sa o iei usor si sa nu o sperii.
Sper ca te-am ajutat.