| Roxanaaaaaaaa a întrebat:

Buna ma numesc Roxana...as avea o intrebare sunt cu un baiat de 9 luni ne iubim enorm eu am 18 ani el 23 ma respecta il respect si acum ceva timp mi-a propus sa facem dragoste,, eu l-am refuzat atunci dar observ ca el isi doreste acest lucru din ce in ce mai mult, intr-un fel si eu as vrea sa se intample acest act dar mie un pic fric de parintii mei(sunt foarte aspri)nu stiu ce sa fac...sa accept sau nu(mentionez ca sunt virgina)

Răspuns Câştigător
| SimonaAdina a răspuns:

Parerea mea este ca tu ar trebui sa realizezi ca acest baiat nu te iubeste destul de mult incat sa ai un viitor alaturi de el.Chiar daca ai 18 ani asta nu inseamna ca trebuie sa te dezvirginezi.Ar trebui sa faci acest lucru doar atunci cand te simti u pregatita si cand gasesti persoana potrivita.Din moment ce nu este in stare sa astepte pana cand esti pregatita inseamna ca nu te iubeste cu adevarat. Un baiat care te iubeste cu adevarat poate astepta acest lucru pana cand crezi tu ca esti pregatita cu adevarat.Stai linistita ca baietii mai sunt pe lume si nu vei ramane singura.Asa cum il iubesti pe acesta il poti iubi si pe altu, e drept ca iti va fi greu deoarece te-ai obisnuit cu el, dar timpul le rezolva pe toate.Si daca esti o fata matura o sa-ti dai seama ca nu ar trebui sa renunti la tine pentru cineva care se gandeste doar la placerile lui.Succes!

6 răspunsuri:
| Onn3 a răspuns:

Important e sa fi pregatita psihic ca dupa aceea sa nu regreti ce sa intamplat.Lasa-i pe parinti tai fa ce crezi e corpul tau si prietenul tau.La urma urmei pot sa nu afle niciodata daca nu vrei sa le spui.Dar important este ca si baiatul cu care esti sa te iubeasca sa nu vrea doar sex.

| vitbsk a răspuns:

Nu fă nimic din ce nu vrei să faci.
Nu te lăsa repezită, ca să nu regreţi mai târziu.

| cflori a răspuns:

Buna Roxanahappy
Si eu am oarecum o situatie asemanatoare tie, insa eu sunt de mai mult timp cu prietenul meu.Mama mea stie de relatia noastra, este de acord cu ea.De mica am 'decis' ca-mi voi incepe viata sexuala in jurul varstei de 18 ani din diverse motive.S sti ca e un lucru cu care sa te mandresti ca fata.In orice caz, vreau sa-ti spun ca poti avea incredere in iubitul tau daca te-a asteptat aceste 9 luni, si daca ti-a dovedit prin fapte ca te iubeste si nu te vrea doar sa ajunga acolo jos si apoi pa.
Te sfatuiesc sa stai de vorba cu mama ta, nu cu tatal tau caci ar fi deplasat, e o chestie mai intima, probabil mama ta va avea grija sa-i spuna lui.Asa...discuta cu mama ta spune-i despre relatia ta,despre el, prezinta-l, spune-i ca te-ai gandit mult la asta si ca te simti pregatita.E foarte important sa primesti un sfat de la mama ta si acordul ei, ca mai apoi sa nu stai sa te feresti.
Vorbeste mai apoi cu iubitul tau si spune-i ca vrei sa fie ceva deosebit daca tot ai asteptat pana acum, vorbeste degajat cu el despre ce-ti doresti caci nu ar trebui sa existe astfel de probleme intr-un cuplu. Duceti-va undeva la mare, la munte voi doi..sau intr-un loc drag tie, in rest nu-ti mai face griji in privinta asta, caci totul va veni de la sine cred eu.
Parintii tai nu ar avea de ce sa se impotriveasca daca baiatul este unul care sa te merite, avand in vedere ca varsta ta este f potrivita.
Noi planuim sa mergem la mare dupa Bac.o sa fie ceva special mai ales ca va fi prima data cand vom merge undeva departe singuri.
Daca te simti pregatita din toate punctele de vedere si nu consideri ca mai e cazul sa mai astepti...go for ithappy

| rusel a răspuns:

Inainte s-o faci, nu te gandi numai la el sau la tine, gandeste-te ca ai parintii care sunt aspri, in zilele nostre se intampla fel si fel de lucrui care ne doare, mai ales daca incepem relati sexuale, eu am invatam de pe pielea altcui-va, stiu ca dupa ce intreti relati sexuale dupa cel mult 2 luni intrvin certuri, si unde crezi ca ajung? despartire, cand te desparti de cine-va drag suferi corect? uneori iti pare rau ca ai intretinut relati sexuale cu unu care nu te merita, care trebuia sa mai astepti pana la momentrul potrivit! sfatul meu este sa astept pana la momentrul potrivit, vorbeste cu mama ta despre asta pune-i ca esti cu el si ca te-a propus..., sau zi-i ceva care sa-i dea seama ca ai vrea sa faci pasul asta si atuncea vezi ce are de zis indiferit de ce spune ascult-o ca e mama ta si ea stie ce e mai bun pentru tine! nu te feri happy de ea totusi te va intelege ca e mama ta daca nu momental mai devreme sau mai tarziu te va intelege!
succes!

| khaori a răspuns:

Buna.
Totul depinde de tine. Eu cred ca la 18 ani ai corpul bine dezvoltat pentru o relatie sexuala.
Daca tu il iubesti si crezi ca merita sa fie primul baiat, daca este o persoana speciala, atunci treci peste emotii si lasa-te cuprinsa de iubire.
Ideea e ca tu sa fii pregatita fizic si mai ales emotional.

| VaniLLaDeeJay a răspuns (pentru khaori):

Sii... daca il lasi prea mult "pe uscat" se poate sa te insele din cauza nevoiei sexuale. Desi eu ca baiat cred ca daca iubesti pe cineva nu ai cum / nu poti sa o inseli.