Buna. Inteleg prin ce treci. Si eu sunt fooarte indragostita pana peste cap. Uite, ca sa nu o mai lungesc iti zic esentialul: DUTE SI SPUNE-I " BUNA"! Incearca sa vorbesti cu el si sa il bagi in seama. Asa, el o sa creada ca chiar ti foarte mult la ei. Funda?
Si inca cat as vrea dar raman blocata doar cand il vad!
De bărbați ai să ai timp, după ce îți termini, cel puțin liceul.
Caută să te ocupi de carte și capitolul Bărbați după 19 ani.
Pai fara suparare dar mi se pare normal sa am prieten plus ca dupa tine cred ca vrei sa ma marit la 40 de ani! Eu doar ti-am cerut un sfat nu sa imi zici cand sa am prieten si cand nu!
Ne-ai pus aceasta povestioara pentru a te descarca. Nu pot sa spun acum ca esti prea mica pentru el pentru ca diferenta de varsta nu este asa de mare. Dar in afara de data aceea cand ai vrut sa-l intrebi daca ai vreo sansa cu el, l-ai mai intreebat? nu stiu internetul este o optiune daca ai adresa lui de mess da de fb. Baieti sunt foarte dificili, nu stii cum sa ii abordezi.E foarte dificil sa iti dau un sfat deoarece el poate vroia sa iti fie prieten si nimic mai mult si dadandusi seama ca il placi si sa departat de tine. Alta optiune ar fi sa fii mult mai prietenoasa cu el, vorbeste cu el, fii vesela. Multa bafta! sunt sigura ca esti o fata descurcareata si o sa vezi tu ce faci
Multumesc pentru raspuns!
Nu ai pentru ce!
Anonim519 întreabă: