Stiu in ce situatie este, asa ca nu pot sa iti zic sa o lasi balta pentru ca te-ar durea, dar este o metoda mai buna de a cuceri o fata, de exemplu :
1.Sa ii zambeste, dar sa nu fi cu buzele pana la urechi!
2.Incearca sa faci lucruri care sa o intereseze si pe ea.
3.Nu ii arata exagerat de mult ca o iubesti, doar un pic si sa fie din toata inima, restul vine de la sine, apropo cand esi in prejurimea ei nu te da mare "Cine ca mine" fi natural si poartate frumos cu toti din jur...Succes:*
Daca ti-a zis ca nu iti impartaseste sentimentele, nu cred ca poti sa faci ceva. Nu poti obliga pe cineva sa te iubeasca.
Dar poarta-te frumos cu ea, fi langa ea atunci cand are nevoie de ajutor, si poate cine stie? O sa reusesti.
Ite care e faza eu sunt fata si iti spun din perspectiva mea ca daca m-ar place un baiat si eu nu l-as place m-ar enerva sa se tot holbeze acel baiat la mine/sa ma urmareasca/sa ma forteze sa il plac/sa stea in preajma mea intruna etc.
am si eu un baiat la scoala care ii da papuci unei fete si se cupleaza cu alta din 2-3 luni in 2-3 luni si ultima oara mi-a spus ca dupa ce scapa de iubita pe care o are acum cica o sa fie cu mine eu una care imi face scarba numai cand il vad, e colegul meu, vorbesc cu el dar nu vreau nimic mai mult si chiar i-am ziso in fata
deci se pare ca ea ti-a spus ca nu te place si eu zic sa mai astepti oricum daca nu te place si nu vrea sa fie cu tine te sfatuiesc sa iti traiesti viata mai departe ca nu sti ce te asteapta si poate o sa ai noroc la drogoste la prima vedere din partea amandurora
iti urez noroc si la cate intrabari din astea vad pe site cred ca o sa facem o armata
Pai de exemplu poti sa-i faci gesturi frumoase( fetelor le plac asta, sunt fata si stiu cum e ) de ex : un cadou, bomboane etc., sa o inviti undeva. iar daca refuza sincer imi pare rau dar numai incerca si inearca sa iti cauti alta. Bafta :*
Daca nu simte nimic pentru tine nai putea face nimic! Dragostea e un sentiment ce nu poate virit cu deasila
George0197 întreabă: