Dacă îl iubeşti pe fratele lui,care e problema? Fi cu el,şi dacă ştii că ai tăi nu îi suportă,încearcă să te întâlneşti o perioadă pe ascuns cu băiatul, ştiu că ar putea suna aiurea, dar nu trebuie neaparat să îl cunoască mama sau tatăl tău din prima când tu nici măcar nu ştii ce simţi pentru tipul ăsta.Ieşi cu el,vezi dacă îţi place sau nu, iar mai apoi încearcă uşor-uşor să îl aduci în vorba faţă de mama ta, şi cu timpul lucrurile vor ieşi bine.Nu spune că fericirea nu e pentru tine, eşti încă tânără, bucură-te de viaţă!
Doamne da alegeti si tu un baiat de varsta ta sau macar de 17 ani aratati deparca ati fi bunicu si cu nepoata
Stai linistita, nu trebuie sa disperi si sa crezi ca fericirea nu e pentru tine din cauza asta.
Chiar nu e un capat de lume.Dar ar fi trebuit sa ne dai mai multe detalii de exemplu: de ce il uraste tatal tau.
Si de ce sa te bata? Practic, nu ai facut nimic rau.sau ai facut?!
Revino cu mai multe detalii te rog si fii optimista:*!
La 15 ani gandesti prea departe. viata ta un esec pana acum? pentru ca te mananca sa stai cu unu cu o diferenta asa mare la varsta ta? stai si u cu un baiat pana in 20 de ani si ai sa vezi ca parintii tai vor fi de acord. iar in momentul de fata, ii sustin pentru ca inca nici nu ti-ai inceput viata
La 15 ani poate ar fi cazul să te intereseze mai mult cartea și mai puțin bărbații. Este timp și pentru bărbați, dar când ai să fii o femeie adultă și responsabilă și pe banii tăi. Tatăl tău face foarte bine, cât timp, ești încă o mucoasă, este cazul să îți vezi de școală, nu să îți umble mintea după bărbați.
Ar fii naspa pentru el daca te-ai combina cu faratele sau.dar daca tie ti-a casunat pe el.asta e(dar e cam mare pentru tine - cred - dar de mult timp varsta nu mai e problema in zilele noastre). Cred ac ar trebiu sa vb cu ai tai si sa incerci sa ii convingi ca il iubesti pe bune pe acest baiat, nu sa te desparti de el sau sa stati pe ascunse... tatal tau nu are cum sa te bata, vorbiti cu calm. succes!
Esti tampita!.Eu care sunt copil iti zic asta.Stai sa iti zic la 15 ani esti cu cineva dar te paraseste(uuuuuuuups) la 19 ani iti bati parintii din cauza tristetii si la 37 de ani te insori cu altcineva dar iti dai seama ca nu il iubesti (uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuups)iti cumperi un caine (pe banii sotului) si o sa il; cheme ca pe fratele lui ala cu care ai fost prima data.La 46 de ani te bate sotul ca il inseli si la 56 de ani te insori cu fratele lui ala cu care ai fost inainte.Normal ca viata ta e un esec
Buna simona! NU vreau sa te condamn sau sa te judec, dar parerea mea este ca nu e bine ceea ce faci.Gandeste-te tu ai 15 ani esti doar un copil, iar el este un barbat in toata firea.Parerea mea este ca ar trebui sa asculti de parintii tai pentru ca au dreptate.Stiu ca tu il iubesti si iti este greu sa te desparti de el, dar gandeste-te ca de fapt el nu te iubeste, parerea mea este ca el vrea doar sa intretina relatii sexuale cu tine.LA varsta lui putea sa isi gaseasca o fata de varsta lui.Tu esti foarte mica pentru el,aveti capacitatea de a gandi diferita, el a trecut prin multe are experienta vietii, tu esti doar un copil.Ai sa suferi foarte mult daca ai sa ramai cu el crede-ma, poate o sa stea cu tine un timp dar dupa aia te lasa pentru ca isi va gasi cu singuranta pe alta de varsta lui.In plus parintii tai nu sunt de acord cu el, si pana la urma lui nu-i pasa ca el e bine mersi tu esti cea care sufera pentru ca tu o sa te certi cu parintii tai.Si pana la urma se va satura de toate astea si isi va gasi pe cineva de varsta lui care poate sa ii satisfaca toate placerile. Poate pe tine nu te scoate in oras in fiecare zi deoarece esti prea mica, si se va satura de toate copilariile astea.Parerea mea este ca ar trebui sa iti cauti pe cineva de varsta ta.Asa este cel mai bine.
ITI doresc succes in tot ce vei face ai grija de tine.PA
Fetitz-o...ai 15 ani.Cum naiba poti sa spui ca fericirea nu e pentru tine cand tu esti de fapt la inceput de drum?
Oare cu ce dracu se mai ocupa parintii din ziua de azi daca de educatia copiilor nu? Ai doar 15 ani, ala are aproape dublu...catre bine nu te indrepti. Tine-te de scoala ca de iubit mai ai timp
Nu ai de ce să spui că viața ta este un eșec din cauza asta. Nici nu ai de ce suferi. La vârsta asta ești expusă incredibil la un mare pericol, sunt o grămadă de nenorociți care vor să se joace cu sentimentele fetelor, apoi să facă sex (nu mă refer la tine neapărat) cu ele deși diferența e enormă iar apoi să le facă să sufere, ca să se simtă satisfăcuți și superiori acelor naivuțe.
Așa și în cazul tău, cred. Dacă zici că s-a răcit așa repede tot, e clar a vrut să te aștepte să cedezi și să obțină ce voia de la tine. Și s-a plictisit.
Nu e normal să ai la vârsta aceasta relații cu cineva mai mare decât tine în halul ăsta. Vrea probabil să profite și cel de 23 de ani, să își bată joc, adică ce ar vedea la o mucoasă în viziunea lui atât de uau? Tu, fiind mai imatură, ești mai ușor de păcălit, dar nici nu pare prea copt din moment ce nu are altă treabă în viață decât să facă rău absolut aiurea.
Mutubal întreabă: