Depinde de fată. Nu poți ști dacă este onestă sau nu. De obicei oameii mint pentru a se apăra. Mint, deoarece nu vor să strice, să rănască. Nu cred că există 100% încredere. Mereu vor apărea unele probleme mici gen tu o întrebi ce face, iar ea îți spune că stă în pat când de fapt mănâncă. Poți lua minciuna și ca pe ceva pozitiv. Poate fi din iubire. Știu că ceri încredere, dar încearcă să oferi și tu acest lucru. Mai întâi încearcă să ai încredere în ea. Pe parcurs îți vei da seama de caracterul ei. Căci de multe ori nu neîncrederea strică o relație, ci faptul că ne gândim mereu la minciunile celui de lângă noi. E vorba de teamă. Teama de a fi mințit, și teama de a spune adevărul spre a nu fi bătut, critiat sau chestii de genul.
Sper că te-am ajutat. Sport la găsit acea fată pe gustul tău
Arata-i ca poate avea incredere in tine,nu o minti,si desi stiu ca e greu pentru voi,baietii sa va abtineti in a umbla cu altele,nu o face. Poate fata asta e persoana potrivita pentru tine, si daca e sa se desparta de tine din cauza asta, tu o sa regreti mai mult. De fiecare daca cand vrei sa faci ceva, gandeste-te daca ti-ar place sa ti se faca la fel, si dupa faci ce vrei. Intreab-o pe ea ce vrei sa faci ca sa ii castigi increderea.