Este stabilit stiintific ca atat posibilitatea cat si probabilitatea de a se putea forma sarcina in cea de a 23-a zi a unui ciclul menstrual de 30 de zile este in proportie de peste 99, 9% IMPOSIBILA. Insa cu mentiunea expresa ca numai/doar in cazul in care NU s-a folosit pastila contraceptiva (de a 2-a zi) asa cum s-a intamplat in acest caz. Fiindca a fost folosita pastila Escapelle, aceasta in mod sigur a provocat anumite dereglari si in acest caz absolut nimeni nu poate sa se pronunte in cunostinta de cauza : fiindca chiar si imposibilul poate deveni posibil.
De asemenea fiindca sperma NU a fost ejaculata in vagin conform afirmatiei : ''și știu ca a scos o la timp și a frecat o și a ejaculat jos.'', se poate aprecia ca in aceste conditii si care daca sunt coroborate si cu explicatiile anterioare, reiese ca in proportie de peste 98-99% ar fi imposibil sa existe o sarcina chiar si ipotetica, instalata in uter care sa provoace intarzierea menstruatiei. In cazul tau neinceperea sangerarii se datoreaza faptului ca activitatea hormonala a fost dereglata si odata cu ea si ciclul menstrual. Multa sanatate!
Și durerea de sani de ce a dispărut dintr o data? Cu toate ca aveam semne premestruale pana duminica
Nu cred ca e posibil sa fi insarcinata insa cred ca e posibil sa ai o infectie de toata frumusetea. Fuguta la ginecolog! PS-nu trebuia sa stie toata lumea ca ai facut-o cu vecinu' si toate detaliile de genu'. just sayin'
Mai bine mergi la un control ginecologic, nu cred ca este vorba de o sarcina, poate o infectie?
Mario1996 întreabă: