Eu cred ca este un semn multe fete fac asa. eu cred ca te iubeste mult si de aia sia facut curaj pentru asta:X. nu iti face griji pentru sarut o sa va descurcati+ ca ea e f hotarata.
Pai un an de zilee si nu ai sarutat.o:o eu zic sa o saruti cu siguranta asta asteapta de la tine macar un mic sarut. sau un simplu pupic pe gura...dar intr.un an de zile sa nu o saruti:o
BA ChioruLe.Sti culmea culmilor? Aia i asta:MUTU eu zis lu SURDU ca ORBUL(adica tu)i un handicapat ce merge
Un an? dmn eu nu as rezista nici macar 1 zi )) si u un an?:O dmn fi drk barbat sau baietel ce'oi fi u )))) si sarut'o baaaa!
Ba copile uh ai probleme:Odin cate vad majoritatea copiilor numiti Vlad is handicapatica si pe fostul meu lo chemat tot Vlad...si eu m-am enervat si era sa-i dau papuci ca dupa o luna nu mo sarutat ioi doamne da micai aluna din capub tau vai de mtne dc dupa un an nu ai sarutato hai mai frate ii timpu fa-ti curaj si saaruto cu prima ocazie cand o vezi ca dc cred ca ii innebunita dupa tine dc dupa un an in care nai sarutato sunteti inca impreuna ea chiar cred ca te iubeste si abia asteapta sa o saruti nah hai tuu fa-ti curaj da din curiozitate cati ani ai?